Onaylı Üye
aslında bunu yapmak biraz zor ve uğraştırıcı ama yapan yapar bence
denedin oldumu?sagolasın aga tavsiyelerin için
bende bayadır kullanıyorum önceden sürekli yapıyordum 53 tl çekmiştim kullanmanızı tavsiye ederimArkadaşlar gerçekten vakti olan varsa yapsın ben arada bir giriyorum azda olsa para veriyor ama para miktarı alt limitte kaldığı için para çekemedim.
1 Sene önce 36tl para çektim.
Şimdi 6.30tl para var hesapta.
Arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir. Dediğim gibi zamanı olanlar için bu tavsiyem ve cidden işe yarıyor. Hangi siteden link kısaltacağız diyorsanız google dan link kısaltarak para kazanın yazın iki tanesinde işe yarıyor. Burada site ismi vermek yasak olduğu için veremiyorum. Ama siteler baya tanınan ve güvenilir siteler.
- Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgidin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphesap açın Not: Kendi hesabınızla giriş yapmayın çünkü bir sınırı var. Bir süre sonra premiuma geçmenizi isteyecek. Bu yüzden fake mail kullanın! DOĞRULAMA İSTEYECEK!- Karşınıza telefonlar ve tarayıcılar gelecek. İstediğiniz modele tıklayın. Tavsiyem İphone ve İpad modelleriyle girmeniz.
- Karşınıza bir tarayıcı çıkacak ve 1 dakika süreniz olacak.
- Kısalttığınız linke tıklayın ve kısalttığınız siteye gidin. Ör: A şirketinden
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplinki kısalttınız. Sonra o Google sitesine gidin ve şirket o linke gittiğiniz saysın. Sizin site hesabınıza belli bir miktar para versin. Ör: 20krş.- Her tıkladığınız zaman kontrol edebilirsiniz.
Bu tavsiyeyi her yerde göremezsiniz. İyi forumlar
Bunu deneyen arkadaşlar. İşe yaradıysa lütfen belirtsinler.
Sırf rank kasmak için: Deneyeceğim, Teşekkürler gibi mesaj gönderenler raporlanacaktır!