Para kazanmak isteyenler için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aslında bunu yapmak biraz zor ve uğraştırıcı ama yapan yapar bence

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bu arada kodlama işine girişin çok para var, hile yapın satın veya trendyolda fln eşya alın satın

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bu arada kodlama işine girişin çok para var, hile yapın satın veya trendyolda fln eşya alın satın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme için çok teşekkürler yardımının dokunacağına inanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gerçekten vakti olan varsa yapsın ben arada bir giriyorum azda olsa para veriyor ama para miktarı alt limitte kaldığı için para çekemedim.
1 Sene önce 36tl para çektim.
Şimdi 6.30tl para var hesapta.

1. Öncelikle
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    gidin.
  2. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    hesap açın Not: Kendi hesabınızla giriş yapmayın çünkü bir sınırı var. Bir süre sonra premiuma geçmenizi isteyecek. Bu yüzden fake mail kullanın! DOĞRULAMA İSTEYECEK!
  3. Karşınıza telefonlar ve tarayıcılar gelecek. İstediğiniz modele tıklayın. Tavsiyem İphone ve İpad modelleriyle girmeniz.
  4. Karşınıza bir tarayıcı çıkacak ve 1 dakika süreniz olacak.
  5. Kısalttığınız linke tıklayın ve kısalttığınız siteye gidin. Ör: A şirketinden
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    linki kısalttınız. Sonra o Google sitesine gidin ve şirket o linke gittiğiniz saysın. Sizin site hesabınıza belli bir miktar para versin. Ör: 20krş.
  6. Her tıkladığınız zaman kontrol edebilirsiniz.
Arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir. Dediğim gibi zamanı olanlar için bu tavsiyem ve cidden işe yarıyor. Hangi siteden link kısaltacağız diyorsanız google dan link kısaltarak para kazanın yazın iki tanesinde işe yarıyor. Burada site ismi vermek yasak olduğu için veremiyorum. Ama siteler baya tanınan ve güvenilir siteler.

Bu tavsiyeyi her yerde göremezsiniz. İyi forumlar :D

Bunu deneyen arkadaşlar. İşe yaradıysa lütfen belirtsinler.

Sırf rank kasmak için: Deneyeceğim, Teşekkürler gibi mesaj gönderenler raporlanacaktır!
bende bayadır kullanıyorum önceden sürekli yapıyordum 53 tl çekmiştim kullanmanızı tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
temmel olmayacaksın askeri ücretle bile işe girsen kendini geliştirip daha yüksek maaşlar alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...