Üye
arakdaslar herkes kırmızı hata almaya basladı en azından ben ve arkadaslarım bunu acabılcek bırı varsa bana ulasabılır mı lutfen
bundan bır ay oncesıne kadar kımse yemıyordu bu banı sımdı hıle yapan 2 gunde yapmıyan 2 ayda yıyor bunun kaldırılmasının bı yolu olmalıbu bi hata değil dostum metin2'nin bir nevi banı ve tr yöneticileri bile müdahale edemiyor bu duruma globalde ingilizce veya almanca ticket atarak yardım talep ediyorsun kaldırıyorlar ama her hile kullandığında yeniden alacaksındır ip + hwid ban tarzında atıyorlar.
tazzman ın dedikleri doğruysa hwid yediysen açılması çok mümkün olmaz kankaarakdaslar herkes kırmızı hata almaya basladı en azından ben ve arkadaslarım bunu acabılcek bırı varsa bana ulasabılır mı lutfen
onu nasıl anlıcamtazzman ın dedikleri doğruysa hwid yediysen açılması çok mümkün olmaz kanka
işte bunun için bir ticket servisi olması lazım ki metin 2 de bu çok zor bro adamlar ilgilenmiyolar hiçbir şekildeonu nasıl anlıcam
onun ban olduğunu düşünüyorum spoofer kulanmalısın hocam.arakdaslar herkes kırmızı hata almaya basladı en azından ben ve arkadaslarım bunu acabılcek bırı varsa bana ulasabılır mı lutfen