Günlük 15-20 won kasıyorsan bunu botla kasamazsıngünlük 15 20 won kasıyorum ama söylemem haha![]()
siz botu kullanmayı bilmiyorsunuz ki. Bunu yapan adminin fotografını odama asasım geliyorGünlük 15-20 won kasıyorsan bunu botla kasamazsın
Yüksek level çarla saati gelince full bos dönerek anca kasarsın
yeni başlayanların yönetim olarak çölde yavru örümcek keserek örümcek gözleri düşürüp satabilirsin onun dışında maden öneririm ama sürekli arkada pazar çarın açık olması lazımnasıl nerde para kasabiliriz düşük lwl çarla
10 tane toplayıp sabun gibi bişey veriyor o görevi diyorsan onu dün fark ettim Lakin simya ne kadara gider o konuda bi fikrim yok biraz daha açıklarsan yaparımEn güzel parayı simyadan kasarsın moruk ama emek vermen lazım 30-40 karakteri 30 level yapacaksın pc ne kadar kaldırırsa o kadar karakteri açıp bi slota bırakıp sadece etp toplatcaksın 1 hafta 10 günde şansına göre 30-40 won belki daha fazlasını kazanabilirsin
Sunucudan sunucuya göre değişiyor fiyatlar pazar bölgesine gir hileden pazarları araştır fiyatlarına bak ordan10 tane toplayıp sabun gibi bişey veriyor o görevi diyorsan onu dün fark ettim Lakin simya ne kadara gider o konuda bi fikrim yok biraz daha açıklarsan yaparım
Antika Yakut minimum 4 won ediyor10 tane toplayıp sabun gibi bişey veriyor o görevi diyorsan onu dün fark ettim Lakin simya ne kadara gider o konuda bi fikrim yok biraz daha açıklarsan yaparım
10 tane toplayıp sabun gibi bişey veriyor o görevi diyorsan onu dün fark ettim Lakin simya ne kadara gider o konuda bi fikrim yok biraz daha açıklarsan yaparım
Fakat etp ile uğraşmak yerine madeni tercih ederm 3-4 çarla.Kazma geliştikçe iyi won kastırır.Antika Yakut minimum 4 won ediyor
Elmas 2 won
Oniks vb. 1 won gidiyor
Arkadaşlar sunucusu için marmara falanda oynuyorsan tic camıyla bakabilirsin.