Haklısın da biraz daha eski mt2 tarzı yapmak lazım herhaldepiyasa da bulunan tutulmuş kaliteli sv lerin filesına yakın files kullanırdım emek sv yapardım loncalara bol ödüllü turnuvalar orta emek ve ilgili bilgili gm ler tutardım
Maalesef yok hocam. Bende aramaktayım.varmı bildiğiniz iyi bi sw ?
Teşekkürler fikrin içinSimya olayını bence kaldırıcaksın. Eski metin2 ye göre tasarlıcaksın oyunu gmler olarak aktif oyun ortamı sağlıcaksınız. emek olması uzun ömürlü olmasını sağlıcaktır. kodları bilen gmlerle çalış , eventleri saatiyle yapmaya calış , asla yardım izlenimi verme insanlara. bug acık ve hile gibi ortamlara taviz vermeden oyun ortamı sağlamalısın. Dönüşümler fazla olmalı ki insanlar onları yapabilmek için emek göstersin buda insanları oyuna sıkılmadan bağlanmasını sağlıcaktır. tavsiyelerim bunlardır![]()
Reklam konusunda haklısınız . Müşteri değil de daha çok kendi oyuncularımız gibi bakmak lazım bence müşteri gibi bakınca en fazla 20 gün sürüyor oyunkullanıcı memnuniyeti normal bir svnin dolu olmasıyla gelir. çok reklam güzel reklam çok kullanıcı iyi mişteri getirir
Sv açmayı düşünmüyorum metin 2 batsa bile pvpler batmaz hocam emin ol .sen metin 2 ye sv açmayı düşünüyosan 1 ayda bvataratsrıs nedenmii çünki metin iki batıyor yakında patacakkk