Metin2 PVP Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar ;

Diyorum ki bir pvp server açsaydınız nelere dikkat ederdiniz. Neler yapardınız ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
piyasa da bulunan tutulmuş kaliteli sv lerin filesına yakın files kullanırdım emek sv yapardım loncalara bol ödüllü turnuvalar orta emek ve ilgili bilgili gm ler tutardım

ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
piyasa da bulunan tutulmuş kaliteli sv lerin filesına yakın files kullanırdım emek sv yapardım loncalara bol ödüllü turnuvalar orta emek ve ilgili bilgili gm ler tutardım
Haklısın da biraz daha eski mt2 tarzı yapmak lazım herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Simya olayını bence kaldırıcaksın. Eski metin2 ye göre tasarlıcaksın oyunu gmler olarak aktif oyun ortamı sağlıcaksınız. emek olması uzun ömürlü olmasını sağlıcaktır. kodları bilen gmlerle çalış , eventleri saatiyle yapmaya calış , asla yardım izlenimi verme insanlara. bug acık ve hile gibi ortamlara taviz vermeden oyun ortamı sağlamalısın. Dönüşümler fazla olmalı ki insanlar onları yapabilmek için emek göstersin buda insanları oyuna sıkılmadan bağlanmasını sağlıcaktır. tavsiyelerim bunlardır :)

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en iyisi reklam . reklamın güzel olursa oyuncun da fazla olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile konusuna önem verirdim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
elimde olan paranın yarısından fazlasını reklama ayırırdım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
the best is advertising. If your ad is nice, your player will be more

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
herkes eşit olsun pet olmasın yüzük olur bak betalı olsun editsiz parası olan beta alsın olmayan hakıyla yapsın

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
en önemlisi reklam ama markmt2 var +40k onl la başladı nerye baksama damlar reklam yapmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eski mt2'ye göre yaparım oranlar eskisi gibi olur yerden item alıp satmanın bile önemi olcak mesela. her hafta event ve en önemlisi aşırı ilgili gm ler.

ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
varmı bildiğiniz iyi bi sw ?
Maalesef yok hocam. Bende aramaktayım.
Simya olayını bence kaldırıcaksın. Eski metin2 ye göre tasarlıcaksın oyunu gmler olarak aktif oyun ortamı sağlıcaksınız. emek olması uzun ömürlü olmasını sağlıcaktır. kodları bilen gmlerle çalış , eventleri saatiyle yapmaya calış , asla yardım izlenimi verme insanlara. bug acık ve hile gibi ortamlara taviz vermeden oyun ortamı sağlamalısın. Dönüşümler fazla olmalı ki insanlar onları yapabilmek için emek göstersin buda insanları oyuna sıkılmadan bağlanmasını sağlıcaktır. tavsiyelerim bunlardır :)
Teşekkürler fikrin için :)

Üye
7 HİZMET YILI
kullanıcı memnuniyeti normal bir svnin dolu olmasıyla gelir. çok reklam güzel reklam çok kullanıcı iyi mişteri getirir

ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullanıcı memnuniyeti normal bir svnin dolu olmasıyla gelir. çok reklam güzel reklam çok kullanıcı iyi mişteri getirir
Reklam konusunda haklısınız . Müşteri değil de daha çok kendi oyuncularımız gibi bakmak lazım bence müşteri gibi bakınca en fazla 20 gün sürüyor oyun

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
sen metin 2 ye sv açmayı düşünüyosan 1 ayda bvataratsrıs nedenmii çünki metin iki batıyor yakında patacakkk

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bilginiz güzel files var mı peki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
devamlılıgına gmlerin alakıllılgına ve oyuncuların devamlı kalmasına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...