Hile zaten çalışıyordu kral.Valla uyku tutmadı güncelledik.
Hile zaten çalışıyordu kral.Valla uyku tutmadı güncelledik.
pardon hocam köylerde çalışmıyormuşHile çalışıyor , bir problem yok. Oyuna girdikten sonra inject edin. Ayriyetten eğer özelliklerin çalışmadığını düşünüyorsanız close cheats if someone near adlı özelliği kapatın. Eğer o özellik açıksa yakınlarda biri varsa otomatik kapanır.
Virüs programı, faceit,vanguard gibi şeyler varsa kaldırın bilgisayardan. Ve her zaman oyun açıldıktan sonra inject edin.Hile zaten çalışıyordu kral.
Injecting oluyor ama menü gelmiyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor neden olduğunu hala anlamadım.
Temp'i siliyorum restartlıyorum çözülmüyor. Ard arda 50 defa denesem bile olmuyor bazen bazen de tek sefer de inject oluyor.
Post automatically merged:
Hile zaten çalışıyordu kral.
Injecting oluyor ama menü gelmiyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor neden olduğunu hala anlamadım.
Temp'i siliyorum restartlıyorum çözülmüyor. Ard arda 50 defa denesem bile olmuyor bazen bazen de tek sefer de inject oluyor.
Dediğim gibi son patch ile hileye "close if someone near" özelliği eklendi. Bu özellik eğer yakında bir adam varsa tüm hileleri otomatik kapatıyor. Misc settings menüsü altından kapatabilirsiniz bu özelliği ama önermiyorum. Çünkü hem hızlı ban yersiniz, hem de oyunu ruinlersiniz. İyi oyunlar.pardon hocam köylerde çalışmıyormuş
C++ bütün sürümleri kurulu mu birde windows update yapmanı öneririm bazen ondan kaynaklı oluyor ben bir kere windows update ile çözmüştümvalla naptıysam olmadı temp i sildim vanguard ı sildim inject sesi geliyor menü gelmiyor oyuna oyunu açtım hileyi öyle açtım gene olmadı inject diyor done diyor kapanıyor oyuna menü gelmiyor
directx yüklevalla naptıysam olmadı temp i sildim vanguard ı sildim inject sesi geliyor menü gelmiyor oyuna oyunu açtım hileyi öyle açtım gene olmadı inject diyor done diyor kapanıyor oyuna menü gelmiyor
windows 7 de calısıyor mu ?directx yükle
Kule içerisinde wait damage kullanacaksanız distanceyi kısmanız gerekmekte. Atılmanız doğal. Duvar arkadındaki moblara vurmaya çalışıyor.Dün geceden beri hileyle kuleye çıkamıyorum. Sürekli oyundan atıyor. Normalde bir sıkıntısı yoktu sonra birden bire böyle atmaya başladı.
Hem konu titlesinde hem de konu içerisinde yeterli bilgi mevcut dostum. Okumayı deneseniz ?Bu Hile Sadece Saltanatta Mı Çalışıyo Yoksa Her Pvp Yada Tr De De Geçerlimi ?
Ben Nedense Öyle Birşey Göremiyorum Yani Diceğiniz Şey Çalışıyo Yada Çalışmıyo Bu Kadar Zor Olmamalı Yeni Gördüm Yani Bende.
I dont think so. You can search it on the web.have a mathod to chance the game language to english ?