Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güzelmiş aslında oyuna böyle bir hile ile dönmek güzel olur

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla uyku tutmadı güncelledik.
Hile zaten çalışıyordu kral.
Injecting oluyor ama menü gelmiyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor neden olduğunu hala anlamadım.
Temp'i siliyorum restartlıyorum çözülmüyor. Ard arda 50 defa denesem bile olmuyor bazen bazen de tek sefer de inject oluyor.
Post automatically merged:

Valla uyku tutmadı güncelledik.
Injecting oluyor ama menü gelmiyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor neden olduğunu hala anlamadım.
Temp'i siliyorum restartlıyorum çözülmüyor. Ard arda 50 defa denesem bile olmuyor bazen bazen de tek sefer de inject oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hile çalışıyor , bir problem yok. Oyuna girdikten sonra inject edin. Ayriyetten eğer özelliklerin çalışmadığını düşünüyorsanız close cheats if someone near adlı özelliği kapatın. Eğer o özellik açıksa yakınlarda biri varsa otomatik kapanır.
pardon hocam köylerde çalışmıyormuş

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

Virüs programı, faceit,vanguard gibi şeyler varsa kaldırın bilgisayardan. Ve her zaman oyun açıldıktan sonra inject edin.

pardon hocam köylerde çalışmıyormuş
Dediğim gibi son patch ile hileye "close if someone near" özelliği eklendi. Bu özellik eğer yakında bir adam varsa tüm hileleri otomatik kapatıyor. Misc settings menüsü altından kapatabilirsiniz bu özelliği ama önermiyorum. Çünkü hem hızlı ban yersiniz, hem de oyunu ruinlersiniz. İyi oyunlar.

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
metin 2 de şow yapıp çıkma zamanı gelmiş aman karsılaşmayalım beyler

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
valla naptıysam olmadı temp i sildim vanguard ı sildim inject sesi geliyor menü gelmiyor oyuna oyunu açtım hileyi öyle açtım gene olmadı inject diyor done diyor kapanıyor oyuna menü gelmiyor

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
valla naptıysam olmadı temp i sildim vanguard ı sildim inject sesi geliyor menü gelmiyor oyuna oyunu açtım hileyi öyle açtım gene olmadı inject diyor done diyor kapanıyor oyuna menü gelmiyor
C++ bütün sürümleri kurulu mu birde windows update yapmanı öneririm bazen ondan kaynaklı oluyor ben bir kere windows update ile çözmüştüm

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beyler oynayan varsa mesaj atsın ben hıleyle oynuyorum tek basıma sıkıldım beraber oynayalım mesaj atın

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Windows 7 de çalışıyor mu?
1616302487119.png

Hayır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dün geceden beri hileyle kuleye çıkamıyorum. Sürekli oyundan atıyor. Normalde bir sıkıntısı yoktu sonra birden bire böyle atmaya başladı.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dün geceden beri hileyle kuleye çıkamıyorum. Sürekli oyundan atıyor. Normalde bir sıkıntısı yoktu sonra birden bire böyle atmaya başladı.
Kule içerisinde wait damage kullanacaksanız distanceyi kısmanız gerekmekte. Atılmanız doğal. Duvar arkadındaki moblara vurmaya çalışıyor.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu Hile Sadece Saltanatta Mı Çalışıyo Yoksa Her Pvp Yada Tr De De Geçerlimi ?

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
have a mathod to chance the game language to english ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...