Demi Lovato
Onaylı Üye
tr de balık botu yaparak bişeler kazanabilirmiyiz acaba
Nası ya ne yapıyorsunuz o kadar kasıyorsunuz ve ben hemen banlanıyorumelnize sağlık günde 30 w para çıkıyor
virüslere aldanma usta neye baksan gösterir onlarıvirüs fln yok demi virüstotal den bakınca 19/56 bi emin olayım ona göre açıyım.
Kardeşim bişey sorucam ben xfproject i winrardan masaüstüne atınca oyunu açıyorum hileli bi şekişlde düzgünce ama açıldıktan sonra bu xfproject dosyası otomatik siliniyor. her defasında rardan amsaüstüne tekrar atmak zorunda kalıyorum ve oyun bana her gün 12 saatlik veya 2 günlük ban atıyorDenesemmi kararsız kaldım Ezmt2 Şuanlık iyi bence
Dili nasıl türkçe yaptınız acaba ?
At yalanı seveyim inananı. Oyun artık hileleri 2-3 saat içinde banlıyor. oyun senin için mevcut değil diyor .elnize sağlık günde 30 w para çıkıyor
%100ban yiyen oldu mu hiç ? ban oranı nedir ?
he he çalışıyor la yalan atmayı ne çok seviyonuz hile bikaç saat sonra ban atıyor mevcut değil diyorHile makine gibi çalışıyor teşekkürler dostum
Bu gameforge taraflı. Yemeyende oluyor.At yalanı seveyim inananı. Oyun artık hileleri 2-3 saat içinde banlıyor. oyun senin için mevcut değil diyor .
Post automatically merged:
%100
Post automatically merged:
he he çalışıyor la yalan atmayı ne çok seviyonuz hile bikaç saat sonra ban atıyor mevcut değil diyor
Bi sıkıntı çıkıcağını sanmıyorumKontrol edilmeden kullanmayın. Sayın @nader11ndeu ya da başka yetkili arkadaşlar kontrol edebilir misiniz güvenilir midir ?
it is indeed.it looks very good thanks for sharing.