Sssshhhh
Ultra Üye
works flawlessly 
officialsworking on pservers or officials?
toplu atak mı? üstüne tıkladığın canavar dışında 10 20 canavara vurma özelliği mi diyorsun?Tekli atak çalışıyor ancak toplu atak yapmıyor yardımcı olabilecek varmı?
aynen DMG+ sembolü varya settings attackta waithack sanırım adı o çalışmıyortoplu atak mı? üstüne tıkladığın canavar dışında 10 20 canavara vurma özelliği mi diyorsun?
hangi karakteri kullanıyorsun?aynen DMG+ sembolü varya settings attackta waithack sanırım adı o çalışmıyor
savaşçı. dün gece sorunsuz çalışıyordu sonra istemci hata verdi tekrar girmek zorunda kaldım böyle bir sorun olduhangi karakteri kullanıyorsun?
aga senin için savaşçı açtım bende çatır çutur vuruyor, tek sıkıntım karakteri hep geri atıyor mesafeyi kısa tutuyorum hızlı vurmayı yavaş vurmaya alıyorum gene geri atıyor.savaşçı. dün gece sorunsuz çalışıyordu sonra istemci hata verdi tekrar girmek zorunda kaldım böyle bir sorun oldu
ya onu ince ayar yapınca çözülüyor o işte bende onu anlamıyorum bi ayarı mı bozuk acaba zaten sıkıntım o çalışan şey nasıl bozuluyoraga senin için savaşçı açtım bende çatır çutur vuruyor, tek sıkıntım karakteri hep geri atıyor mesafeyi kısa tutuyorum hızlı vurmayı yavaş vurmaya alıyorum gene geri atıyor.
ninjalar için geriye atmama özelliğini buldumya onu ince ayar yapınca çözülüyor o işte bende onu anlamıyorum bi ayarı mı bozuk acaba zaten sıkıntım o çalışan şey nasıl bozuluyor![]()
birisi tarafından raporlanmazsan yok diye biliyorum 3 gündür aynı hesaptayımbunda red ban varmı
kullanmadım onu sadece kasılmak için kullanıyorumselamlar, balık botu için ayar var mıdır?
3 gün içinde yiyorsan sanırım hileden kaynaklı... ben kimseye yakalanmadığım halde bende yedim sanırım hile elbet birgün kendisi ban yediriyor.merhaba. red ban yedim galiba. oyun sizin için mevcut değil hatası alıyorum. Önerisi olan?
hayırpvplerde çalışıyormu hocam ?