Onaylı Üye
hack for metim lol
biraz önce girmeye çalıştımda girişte oyundan atıyor acaba fix mi yedi ilk defa deneyecektimred ban var mı ayrıca calısıyor mu bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
kanka ben en son kullandıgımda injext olup calısıyordu ama red bana tıyordu fix yemis olabilir amabiraz önce girmeye çalıştımda girişte oyundan atıyor acaba fix mi yedi ilk defa deneyecektim
Çalışmıyor.hile çalışıyor mu
Her hilenin ban riski var ve çalışmıyor.red ban var mı ayrıca calısıyor mu bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
red ban dedigimiz olay hilenin dt olmasından kaynaklı bir durum yorum yazmak icin yorum yapmayalım kardesim.Her hilenin ban riski oldugunu biliyorum.Çalışmıyor.
Her hilenin ban riski var ve çalışmıyor.
Ban bandır geçred ban dedigimiz olay hilenin dt olmasından kaynaklı bir durum yorum yazmak icin yorum yapmayalım kardesim.Her hilenin ban riski oldugunu biliyorum.
bende bi özlemle indirip denedim ama oyundan atıyor maalesefOyunu oynamayalı çok uzun süre oldu hileyi 2 3 gün içinde kullanan var mı? çalışıyorsa mt2 indirip başlamayı düşünüyorum. Oyunu özledim ama hilesiz katlanılmaz artık![]()
oyundan atma sorunu var maalesefOyunu oynamayalı çok uzun süre oldu hileyi 2 3 gün içinde kullanan var mı? çalışıyorsa mt2 indirip başlamayı düşünüyorum. Oyunu özledim ama hilesiz katlanılmaz artık![]()