bangjama sunucusu yeni olduğu için gayet aktif var ve piyasa gayet güzelpvp serverlere para atma bence ,tr de bitmiş geçen girdim adam akıllı online yok köylerde hile dolu tr eskisi gibi değil
evet para yatırmadan hiç bir şey yapılmıyor şuan tr'debiraz paraya dönmüş durumda 1.5k pek birşey yapamazsın ama takılmaya vakit geçirmeye dersen uygun olur
yani sonuçta metin2 tr sunucusu hiç kapanmıyor ve bitmiyor itemci üzerinden ticareti yada başka bir yerlerden farm yapıp satabiliriz diye düşündüm pvp sunucularının bile ticareti yapılıyor tr nin neden yapılmasın mesela örnek ben çarı dizerken itemciden nakit olarak satın alıcamGetirisi olacaksa her türlü yapılır
Haklısın kendinden eminsen direk başlaGetirisi olacaksa her türlü yapılır
aslında sarıyor fakat çok eskide kaldığımız için yeni eşyalar yeni itemler yeni karakterler çok karışık geldi bana bir anEskisi gibi sarmıyor daha ama başarılar
Daha fazla yatırmak gerekir ama alırsın ve kapanmama garantisi var sunucuların , ben adam akıllı oynamamama rağmen arada atıyorum para ve giriyorum.merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?
yorum kasmaya çalışıyoryavaş derken ?