Metin2 TR'ye yatırım yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Tavsiye etmem tr yönetim ekibi çok sıkıntılı bir ekip üstüne tryi çoğu kişi para kazanmak için oynuyor eğlence için oynayan yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ah be kardeşim 2008-2010 daki metin2 nin zevkini hiç bir zaman alamıcaz o artık içimizde kaldı bende çok pvp oynadım ama pvp lerde 2 ay sonra kapanıyor mıllet para yatırıyor ben para yatırmadan emek verıyorum ama daha elime +9 kılıç alamadan oyun bitiyor keşke 2008 e geri dönebilsek

Üye
3 HİZMET YILI
eski oyuncular yok pazar fiyatları da çok orantısız. he öyle giriyim kasılıyım zevkine diyosan kolay kasılabilirsin eskisi gibi zor değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?

tr serveri sarmaz be kanka benden söylemesi

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eskisi gibi sarmaz onun zevki eskiden yatırcaktın tabiki gene sen bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Pvp serverlarına para yatırma bro ne kadar zevk alırsın bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tr değilde sağlam pvplere yaparsan kazanç. bile sağlarsın

S8R

Pragmatik Sempatik
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çok eski bi oyun olduğu için bence yapılmaz.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Belki görmüşsünüzdür paralı sunucu açılmış trde saçmalık resmen. Birde o kadar boş sunucu birleşmeyi bekliyorken böyle bir şey yapmaları hep soğuttu milleti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...