Metin2'de sanal bilgisayar ile birden fazla Client açmanın faydası nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Faydası nedir ki?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Faydası senin kullanıma bağlı dostum ama bizim oyundan örnek vereyim sana.. Normal şartlarda knıght online 2 karakter sokamassın multi girmenin cezası var ban direk.. Güvenlik algılarsa oto ban filanda atıyor bizimkilerde buna karşıtın VMware kullanıyorlar bizim oyun bununda önüne geçtiler bu sefer bizimkiler editli iso dosyları veya kayıt defterinde bazı yerleri değiştirerek VMware normal bir bilgisayarmış gibi göstererek oyuna güvenli şekilde girebiliyorlar. Hile acaklarsada proxy kullanıyorlar daha güvenli , Eğer pc sağlam ise 15 20 sanal acarak bağlanıyorlar .d Kısaca bi bilgisyar mutl giriş bilgisayarın güçüne bağlı olarak. Youtubede WMvare kuruluşu ve benzeri videoalr var biraz araştırma ile yapılabiliyorrr..

Moderatörün son düzenlenenleri:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Faydası senin kullanıma bağlı dostum ama bizim oyundan örnek vereyim sana.. Normal şartlarda knıght online 2 karakter sokamassın multi girmenin cezası var ban direk.. Güvenlik algılarsa oto ban filanda atıyor bizimkilerde buna karşıtın VMware kullanıyorlar bizim oyun bununda önüne geçtiler bu sefer bizimkiler editli iso dosyları veya kayıt defterinde bazı yerleri değiştirerek VMware normal bir bilgisayarmış gibi göstererek oyuna güvenli şekilde girebiliyorlar. Hile acaklarsada proxy kullanıyorlar daha güvenli , Eğer pc sağlam ise 15 20 sanal acarak bağlanıyorlar .d Kısaca bi bilgisyar mutl giriş bilgisayarın güçüne bağlı olarak. Youtubede WMvare kuruluşu ve benzeri videoalr var biraz araştırma ile yapılabiliyorrr..
Benim pc direk cenaze olur öyle birşey yaparsam 🤣

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet ama gene 1 adet vmware kurarısın sorun olmaz birde editli isolar filan var bizim forumlarda yapanlar var kısaca misal ölü pcde bile sorunsuz işliyor kasan gereksiz dosyalar arınmış bir windows diyorlar hiç kullanmadım ama .s
Valla benim kasa değil laptop kanka ya😁😁

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
metin 2 de clint varmı piyasada ben bulamadım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Farm yaparsın hesap kasman kolay olur yani,genelde vmware bundan dolayı kullanııyor

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Grind atarken oyundan zevk alabiliyorsun kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
farmlarsın diğer hesapta pvp atarken diğeri farmlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
8 bilgisayar yerine aynı bilgisayarda işini halledebiliyorsun. Gayet mantıklı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
farmlarsın kanka kolay olur daha doğrusu sana bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...