Uzman Üye
Evet malesef çok uzun sürüyor. Bari 200 yorum falan olsun, 200 yorum kabul edilebilir bence.Ağızına sağlık aynen ya ben 50 yorum yapcam diye 2 saat harcadım kesinlikle onaylı üye olmalı bu konuya değindiğin için teşekkür ederim
özellikle olayı şu şekilde özetlemeliyim herkesin elinin altında olmasın diye böyle bir post sayısı koymuslar ne kadar az kişi kullanırsa o kadar daha uzun ömürlü olacaktır düşüncesindeyim tabiki bende isterim sizde kullanın ama olayın özeti bu diye kendi fikrimi paylasmak istedimSelamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
Evet söylediğin şey doğru herkesin elinin altında olmasın tamamda, 600 yorum gerçekten fazla 200 yorum falan olsa iyi olacak hem foruma yeni katılan kişiler epey fazla ve artmayada devam ediyor. Eskiden paylaştıkları hilelerde süper üye olma muhabbeti yoktu ve çok uzun ömürlü hilelerdi gayet iyi kullanıyorduk. Oyundan atma veya banlanma durumları yoktu.özellikle olayı şu şekilde özetlemeliyim herkesin elinin altında olmasın diye böyle bir post sayısı koymuslar ne kadar az kişi kullanırsa o kadar daha uzun ömürlü olacaktır düşüncesindeyim tabiki bende isterim sizde kullanın ama olayın özeti bu diye kendi fikrimi paylasmak istedim
Hocam ben ona bişey demiyorum onu anlıyorum eyvallahta, Demek istediğim yorum atma sayısı çok yüksek 600 yorum hayli yüksek 200 yorum olsa yeni katılan kişilerde 1 hafta falan forumda takılsa hileyi kullanabilirlerdi benim gibi. Her gün uzun zamanlar geçirmek gerekiyor 600 yorum yapmak için. Boş yorum yapsak tabiiki kısa sürer ama ben boş yorum atmayı sevmem,Bir nevi de siteye sadece hileleri kullanmak için gelenler kullanmasın diye yapılmış birşey sabretmemiz gerek
Ben 600 mesajı spam atmadan 2 günde bitirdimSelamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
oldu kardesım sımdı öyle bir şey olursa hıle dırek fix hem forumda adamlar forum için değil hile için gelir super uye olmasının nedenide bu.Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
Kardeşim 200 yorum olursa diye fikir verdim boş yorum yapmayın ya kanser ediyorsunuz insanı. Az yazdığım yorumu okusaydın devamında. Foruma direkt gelen adam 200 yorum atması gereksin diyorum 200 yorum az değil 600 yorumdan daha az hem 600 yorum çok abartı..oldu kardesım sımdı öyle bir şey olursa hıle dırek fix hem forumda adamlar forum için değil hile için gelir super uye olmasının nedenide bu.
Asla bilmediğim konularda boş yorum atma taraftarı değilim. Genel tarafında 5-6 kişiye mantıklı cevaplar veya öğrenmek istediği konuda mantıklı bir yardım ediyorum başka konu kalmıyor günde 10 yorum atmış oluyoruz 1 saat sonra tekrar gelmek gerekiyor. Ama zamanım kalmıyor tabii uzun süreler vakit geçiremiyorum burda.Ben 600 mesajı spam atmadan 2 günde bitirdim
Sitede 3 senedir gözüktüğüme bakmayın ben son 2 haftadır aktifim sitede
Yapmanız gerekenler mesela yapılan bir konunun içeriğine bakım Konu sahibi size birşey öğretmiş veya sizinle bir paylaşım yapmışsa mesaj yazın eğer yardım istiyorsa bildiğiniz birşey varsa yardım edin konu hakkında birşey bilmiyorsanız boş yorum atmayın teşekkür etmek ve bunu hep farklılıklaştırmak
Çok teşekkürler elinize sağlık
Hocam çok işime yaradı çok sağol vb.
konu sahibi size bilgi veriyorsa
Bilgilendirme için Teşekkürler dostum
Ama bunu her konuda farklılıklaştırmanız gerekiyor
Bu konuları nereden bulabilirim diyorsanız Moderatörlerin yolundan ilerleyin onlar hep konu atacaktır.
Sizde onlara minnettar olacaksınız ^^
Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
60 dakikada 60 yorum kanka bu kadar basitKardeşim 200 yorum olursa diye fikir verdim boş yorum yapmayın ya kanser ediyorsunuz insanı. Az yazdığım yorumu okusaydın devamında. Foruma direkt gelen adam 200 yorum atması gereksin diyorum 200 yorum az değil 600 yorumdan daha az hem 600 yorum çok abartı..
Post automatically merged:
Asla bilmediğim konularda boş yorum atma taraftarı değilim. Genel tarafında 5-6 kişiye mantıklı cevaplar veya öğrenmek istediği konuda mantıklı bir yardım ediyorum başka konu kalmıyor günde 10 yorum atmış oluyoruz 1 saat sonra tekrar gelmek gerekiyor. Ama zamanım kalmıyor tabii uzun süreler vakit geçiremiyorum burda.
Hocam ben kalkıpta 60 konuyu nereden bulayım bilmediğim konularda var yorum yazamıyorum diyorum anlamıyor musun? O kadar basit değil.60 dakikada 60 yorum kanka bu kadar basit
Araştırmıyorsun o zaman veya henüz ne yapman gerektiğini anlayamamışsınHocam ben kalkıpta 60 konuyu nereden bulayım bilmediğim konularda var yorum yazamıyorum diyorum anlamıyor musun? O kadar basit değil.
Ya kardeşim benim ben daha çok genel kısmında yardım ediyorum hile konusunda yardım isteyenler var hatanın ne olduğunu görmedim işitmedim bu yüzden yardım edemiyorum. Ama program hataları olsun donanım olsun / birazcık yazılım olsun anladığım şeylerde yardım ediyorum. Zaten MH'de güzel bir forum arayüzünü kullanıyor technopat gibi o yüzden konu bulmakta sıkıntı yaşamıyorum ama, her konuya sizler gibi yorum yazsam bende günde 100 yorum yaparım elbet.Araştırmıyorsun o zaman veya henüz ne yapman gerektiğini anlayamamışsın
Sen benim yazdıklarımı okumamışsın o zaman sana iyi şanslarYa kardeşim benim ben daha çok genel kısmında yardım ediyorum hile konusunda yardım isteyenler var hatanın ne olduğunu görmedim işitmedim bu yüzden yardım edemiyorum. Ama program hataları olsun donanım olsun / birazcık yazılım olsun anladığım şeylerde yardım ediyorum. Zaten MH'de güzel bir forum arayüzünü kullanıyor technopat gibi o yüzden konu bulmakta sıkıntı yaşamıyorum ama, her konuya sizler gibi yorum yazsam bende günde 100 yorum yaparım elbet.
Dostum dostum dostum.....Ultradan indi seçkine bile inmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?