MHLoader Hataları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
ya beyler bu exeyi açıyom reklam tıklama yerine tıklayınca sayfa açılıyo ve onaylamıyo daha dün giriyodum şçmışlar içine support plz

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bendeki sıkıntı login diyorum altta Login Success! dediğine rağmen Dword Hack Team uyarısı gelmemesi.Eskiden geliyordu.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bende sadece reklam geliyo login ekranı gelmiyo önceden geliyodu yardım please

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Açıorm MHLog Die NotePad Çıqıor Yardım Edin Ne Olur ÖM Atın? Ve ŞÖLE YAZIOR
Guncelleme Kontrolu Yapiliyor..
Yeni Bir Guncelleme Bulundu.
Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><titleLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz.
Guncelleme Tamamlandi.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Guncelleme Kontrolu Yapiliyor..
Yeni Bir Guncelleme Bulundu.
Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><titleLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz.
Guncelleme Tamamlandi.

Sorununun Çözümünü Nerden Yapabilirim??Lütfen Cevap Yazın :(

Üye
10 HİZMET YILI
ABİ HERŞEYİ YAPIYORUM MHLOADERİ YÖN ETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIYORUM TAMAM DİYORUM SONRA CMD AÇILIP KAPANIYOR HİLE AÇILMIYOR 2 DOSYAYI wolftü IMG ATTIM INTERNET DOWLANDERI YONETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM CONFİGİ Skype.exe YAPIP YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM HİLEYİ AÇİM DERKEN AÇILMADI GİTTİ LÜTFEN YARDIM PLS...

Üye
10 HİZMET YILI
prozeynel81' Alıntı:
ABİ HERŞEYİ YAPIYORUM MHLOADERİ YÖN ETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIYORUM TAMAM DİYORUM SONRA CMD AÇILIP KAPANIYOR HİLE AÇILMIYOR 2 DOSYAYI wolftü IMG ATTIM INTERNET DOWLANDERI YONETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM CONFİGİ Skype.exe YAPIP YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRDIM HİLEYİ AÇİM DERKEN AÇILMADI GİTTİ LÜTFEN YARDIM PLS...

aynı sroun bende de var

Üye
10 HİZMET YILI
RE: Cvp: MHLoader Hataları.

LeftSpace' Alıntı:

Bende MH loader yonetıcı olarak calıstıyorm acılmıyor mh-log dıye not defterı gelıyor ordada yenı surum ındırın felan yazıyor !! Yardımcı olurmszz

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile 2Güne Açılacaktır Boşuna Konu Atmayınız...! Adamları Boş Yere Oyalamayınız...!

Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar reklam çıkmıyor onun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...