MHLoader Hataları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Guncelleme Kontrolu Yapiliyor..
 Yeni Bir Guncelleme Bulundu.
 Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
 Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz.
 Guncelleme Tamamlandi.

daha sonra giriş yeri açılmıyo. Yardım Edermisiniz?

Teşekkür Ederim

Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaş ben şimdi hwid banmı yedim hileye giremiyorum yahaaaa cmd ekranı açılıyor ondan sonrası boş hiçbişey yok yardım plssss.....

Üye
10 HİZMET YILI
bende mh loader acıorum hiç bir şey gelmior 1 saniye cmd gelip gidior bunada bi çözüm bulursanız cok sevinirim :(

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler bildiğim kadarıyla hile güncellenicek ondan sonra açarsınız hileyi

Üye
10 HİZMET YILI
hngstan' Alıntı:
ArdaAGA' Alıntı:
Hile AÇılmıyı CMD Geliyo sonra kapanıyo

Aynı sorun bendede var MHlog metin belgesini açıyorum bu yazıyor  Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
 Baglanti Hatasi : Hata kodu = 0xaf33dc

Daha önce çalıştırdım oynadım şimdi hata veriyor cmd açılmıyor MHlog metin belgesine baktığımda bu hata yazıyor* Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Lütfen çözüm bulun   :mad:  :mad:  :mad:

ArdaAGA Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Hile AÇılmıyı CMD Geliyo sonra kapanıyo

Aynı sorun bendede var MHlog metin belgesini açıyorum bu yazıyor Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Daha önce çalıştırdım oynadım şimdi hata veriyor cmd açılmıyor MHlog metin belgesine baktığımda bu hata yazıyor* Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <htmlindirilen Dosya Adi : MHLoader<html><body>Lutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Lütfen çözüm bulun Angry Angry Angry

Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Guncelleme Kontrolu Yapiliyor..[/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Yeni Bir Guncelleme Bulundu.[/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <!DOCindirilen Dosya Adi : MHLoader<!DOCTYPE htLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.[/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz.[/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Baglanti Hatasi : Hata kodu = 0xaf33dc[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]LÜTFEN YARDIM EDİNU :huh: :huh:  :huh: :huh: [/FONT]

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Güzel Konuyo Benziyor Ellerine Sağlık Umarım Derdime çare olur ::) +Rep

Üye
10 HİZMET YILI
bende hile hiç açılmıyor yönetici olarak basıyorum ama açılmıyor yardım et pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...