MHLoader Hataları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]kurucu abi hwid banım var. fuck of bitches hatası yani.hileyi kac gundur bekliyordum lutfen hwid banımı cekin Allah icin :([/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
Bende şöyle yazıyor reklam'ı açınca.
Tarayıcınızı Kontrol edyioruz. Lütfen Bekleyiniz 1 saat boyunca böyle oldu çözümmmmm!!!!!!!!!!!

Abi ben Bir kaç Defa oynadım baya güzel bir hile helal olsun ama hata veriyo .
MHads'yi yönetici olarak çalıştırınca RKLM çıkıyor ama Tarayıcınız kontrol ediliyor diyor 1 saat boyunca böyle idi.
Yardımmm!!
                                                                  Teşekkür Ederim

Üye
10 HİZMET YILI
abi bende dword var 6.7.2 herşeyi yapıyorum fakat yanıt vermiyo açılmıyo hile

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
yhaa ben yaptım oyuna girdim oyunda çok kasma oldu yeni sürümle birlikte :( ve uçma çalışmıyor :(

Üye
10 HİZMET YILI
Tek.Lam konağında tarayıcınız kontrol ediliyor diyor öyle kalıyor bekleniyor diyo

Üye
10 HİZMET YILI
biri yardım edebılırmı reklam sureklı beklenıyorda kalıyor face adresım : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008594371835

biri yardım edebılırmı reklam sureklı beklenıyorda kalıyor face adresım : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008594371835

Üye
10 HİZMET YILI
beyler bnde login failed hatası veriyor arkadasımda sorunsuz giriş yapıyor ban yediysem kaldırırmısınz eger ban yediysem her ney yaptıysam özür dilerim tek isteğim hileye giriş yapabilmek

Üye
10 HİZMET YILI
login gelince wolfteamı seçip login diyiyorum " hata ! Reklamlara tiklayip tekrar deneyiniz ! " yazıyor çözümü var mıdır ?

Üye
10 HİZMET YILI
MHAds.exe açtığımda reklam gözükmüyor hileyle sorunsuz bir kere oyuna giriş yaptım ama sonra açılmıyor yardım elin lütfen  :'(

Üye
10 HİZMET YILI
beyyler onun çözümü ya hwid ban yediniz yada uyumluluktan windows 7 veya windows 95 yapıp çalıştırmak arada oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...