ben şahsen main hesabında kullanmanı tavsiye etmem sonucta elınde sonunda banlancakmidnight.im yaklaşık 7 yıldır undetected, ve hala öyle kalmaya devam edecek bende kendi main hesabımda kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin hesabıma. OW zaten kapalı legitte oynasan rage da oynasan bir şey değişmeyecek antiaim fakelag vb. kullanmadığın sürece. iniuria kullanmanı tavsiye etmem Glow ESP'den dolayı detected olan bir cheat, o kadar kötü sen düşün
eninde sonunda banlatıcak diye bir şey yok dostum, log bırakan daha sonra dt olan hileler için olabilir bu, fakat midnight ile aynı seviyeye koyulmaz bile. çünkü MD'nin bypass'ı hiç bir zaman detected olmadı, ayrıca rank alman için yorum yapman gerekiyor konulara. istersen 20 yıl üye olben şahsen main hesabında kullanmanı tavsiye etmem sonucta elınde sonunda banlancak
Post automatically merged:
ben buraya yaklasık 7 yıl olcak üyeyım neden bana rutbe vermıorlar bı bılgınız var mı ?
anladım tesekkur ederım ama dıkkatını cekeyım normal uyelık hılelerını bıle ındıremıorumeninde sonunda banlatıcak diye bir şey yok dostum, log bırakan daha sonra dt olan hileler için olabilir bu, fakat midnight ile aynı seviyeye koyulmaz bile. çünkü MD'nin bypass'ı hiç bir zaman detected olmadı, ayrıca rank alman için yorum yapman gerekiyor konulara. istersen 20 yıl üye ol
ben anladım kadarıyla ne kadarlık uye olursak olalım mesaj yazmak gereklı imiş...midnight.im yaklaşık 7 yıldır undetected, ve hala öyle kalmaya devam edecek bende kendi main hesabımda kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin hesabıma. OW zaten kapalı legitte oynasan rage da oynasan bir şey değişmeyecek antiaim fakelag vb. kullanmadığın sürece. iniuria kullanmanı tavsiye etmem Glow ESP'den dolayı detected olan bir cheat, o kadar kötü sen düşün
ama bır sıkıntı rutbe atlamak kesınlıkle hıc kolay deılçok uzun süre kullandım hiçbir hesabımda vac ban yemedim kullanabilirsin iniuria da güzeldir
ama bır sıkıntı rutbe atlamak kesınlıkle hıc kolay deıl bencemidnight neredeyse undetected aim bot hariç kullan ama abartmayarak
legit oynamadıgın surece herhangı bır hıle ıle banlanırsınmidnight.im yaklaşık 7 yıldır undetected, ve hala öyle kalmaya devam edecek bende kendi main hesabımda kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin hesabıma. OW zaten kapalı legitte oynasan rage da oynasan bir şey değişmeyecek antiaim fakelag vb. kullanmadığın sürece. iniuria kullanmanı tavsiye etmem Glow ESP'den dolayı detected olan bir cheat, o kadar kötü sen düşün
geç oldu biliyorum kanka ama ban yedin mi?midnight.im yaklaşık 7 yıldır undetected, ve hala öyle kalmaya devam edecek bende kendi main hesabımda kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin hesabıma. OW zaten kapalı legitte oynasan rage da oynasan bir şey değişmeyecek antiaim fakelag vb. kullanmadığın sürece. iniuria kullanmanı tavsiye etmem Glow ESP'den dolayı detected olan bir cheat, o kadar kötü sen düşün