Mikrofon cızırtı vs. sorunları yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler öncelikle merhaba bugün bi yerden yeni bir mikrofon aldım fakat mikrofonu denediğimde sorunsuz çalışıyor ama arkadan cızırtı gibi bi ses geliyor o sesi yok etme şansım varmı [ windows 7 kullanıyorum ]

Üye
7 HİZMET YILI
Denetim masası>donanım ve ses>ses>kayıt.
Kullandığım mikrofona gel,üstüne tıkla ses düzeyini yada basını azaltarak düzelebilir.(win 10 benzerdir diye söyledim) benim böyle yapınca oldu

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Denetim masasından ses ayarların da mikrofon bass'ını(0 db ) ve düzeyini biraz düşürürsen düzelebilir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
win7 kullanıyorsan mikrofonu takıkıp realtek hd audio yöneticisini aç mikraofonu taktığında zaten kutucuk olarak gözükür mikrofonu seç ve realtekten mic ayarlarına gir 1-10 arası deger yada kaydırmalı bir bölüm çıkar
burayı haporlör üzerindende dinliceksen sesin cızırtısını verilen degere göre haporlörden cızırtı sesi nasıl az geliyosa öyle ayarla telefon kulaklığı kulanma hiç tavsiye etmem cayır cayır öter

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
windows mikrofon ayarlarından biraz hafiflete bilirsiniz ama ben sorunun donanım kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zamanla jak girişleri kullandıkça performası azalır bozulur sen ne kadar kullaklıkta alsan kasanın jak gırısınde problem varsa herturlu yapar birde çok oynarsan bozarsın gevsetır jak tam tutmaz hale gelır degıstırmen lazım sorunu cozmen ıcın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...