Beyler öncelikle merhaba bugün bi yerden yeni bir mikrofon aldım fakat mikrofonu denediğimde sorunsuz çalışıyor ama arkadan cızırtı gibi bi ses geliyor o sesi yok etme şansım varmı [ windows 7 kullanıyorum ]
Denetim masası>donanım ve ses>ses>kayıt.
Kullandığım mikrofona gel,üstüne tıkla ses düzeyini yada basını azaltarak düzelebilir.(win 10 benzerdir diye söyledim) benim böyle yapınca oldu
Denetim masası>donanım ve ses>ses>kayıt.
Kullandığım mikrofona gel,üstüne tıkla ses düzeyini yada basını azaltarak düzelebilir.(win 10 benzerdir diye söyledim) benim böyle yapınca oldu
win7 kullanıyorsan mikrofonu takıkıp realtek hd audio yöneticisini aç mikraofonu taktığında zaten kutucuk olarak gözükür mikrofonu seç ve realtekten mic ayarlarına gir 1-10 arası deger yada kaydırmalı bir bölüm çıkar
burayı haporlör üzerindende dinliceksen sesin cızırtısını verilen degere göre haporlörden cızırtı sesi nasıl az geliyosa öyle ayarla telefon kulaklığı kulanma hiç tavsiye etmem cayır cayır öter
Zamanla jak girişleri kullandıkça performası azalır bozulur sen ne kadar kullaklıkta alsan kasanın jak gırısınde problem varsa herturlu yapar birde çok oynarsan bozarsın gevsetır jak tam tutmaz hale gelır degıstırmen lazım sorunu cozmen ıcın .