24 May 2021 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Sesimde hiçbir sorun yokken bir anda arkadaşlarım sesinde cızırtı var sesin dipten geliyor vs. gibi bir şeyler söyledi. Ben bu olayı nasıl çözebilirim? Boş yorum yapıcak arkadaşlar gelmezse sevinirim
Sesimde hiçbir sorun yokken bir anda arkadaşlarım sesinde cızırtı var sesin dipten geliyor vs. gibi bir şeyler söyledi. Ben bu olayı nasıl çözebilirim? Boş yorum yapıcak arkadaşlar gelmezse sevinirim
24 May 2021 #2 Mertsvl Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 721 Çözümler 3 Tepki puanı 38 Ödüller 6 7 HİZMET YILI laptopmu knk laptopda benimde vardı yoksa normal kulaklıkmı Oyla 0 Olumsuz oyla
24 May 2021 Konuyu başlatan #3 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Merttert31' Alıntı: laptopmu knk laptopda benimde vardı yoksa normal kulaklıkmı Genişletmek için tıklayın ... masaüstü kullanıyorum kulaklıklı mikrofon Oyla 0 Olumsuz oyla
Merttert31' Alıntı: laptopmu knk laptopda benimde vardı yoksa normal kulaklıkmı Genişletmek için tıklayın ... masaüstü kullanıyorum kulaklıklı mikrofon
24 May 2021 #4 miracekiz M Seçkin Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 304 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI mikrofonuna toz yada su vs birşey kaçtımı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
24 May 2021 Konuyu başlatan #5 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI miracekiz' Alıntı: mikrofonuna toz yada su vs birşey kaçtımı ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır dost Oyla 0 Olumsuz oyla
miracekiz' Alıntı: mikrofonuna toz yada su vs birşey kaçtımı ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır dost
24 May 2021 #6 HasakiiTR Just Mad Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Dostum Önceden Bi Program İndirdin mi Ha Bide Sesin Valorant Csgo da Falanmı Cızırtılı Gidiyo Yoksa DC Demi Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum Önceden Bi Program İndirdin mi Ha Bide Sesin Valorant Csgo da Falanmı Cızırtılı Gidiyo Yoksa DC Demi
24 May 2021 #7 miracekiz M Seçkin Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 304 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI Avion' Alıntı: Hayır dost Genişletmek için tıklayın ... reis kulaklığın programını indir ve ses seviyelerini kontrol et aklıma farklı bir çözüm gelmiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Avion' Alıntı: Hayır dost Genişletmek için tıklayın ... reis kulaklığın programını indir ve ses seviyelerini kontrol et aklıma farklı bir çözüm gelmiyor
24 May 2021 Konuyu başlatan #8 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI HasakiiTR' Alıntı: Dostum Önceden Bi Program İndirdin mi Ha Bide Sesin Valorant Csgo da Falanmı Cızırtılı Gidiyo Yoksa DC Demi Genişletmek için tıklayın ... Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok Oyla 0 Olumsuz oyla
HasakiiTR' Alıntı: Dostum Önceden Bi Program İndirdin mi Ha Bide Sesin Valorant Csgo da Falanmı Cızırtılı Gidiyo Yoksa DC Demi Genişletmek için tıklayın ... Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok
24 May 2021 #9 HasakiiTR Just Mad Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Avion' Alıntı: Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... Kankam Büyük İhtimalle Ayarlarla İlgili Olmadı Silip Yükle Eğer Diğerleri Normalse Bu İyi Birşey Sorun Tek Bir Yerde Sil Yükle Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
Avion' Alıntı: Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... Kankam Büyük İhtimalle Ayarlarla İlgili Olmadı Silip Yükle Eğer Diğerleri Normalse Bu İyi Birşey Sorun Tek Bir Yerde Sil Yükle Yap
24 May 2021 #10 miracekiz M Seçkin Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 304 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI Avion' Alıntı: Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... programı silip tekrar yüklemeyi dene kanka ozaman tsdeyse sadece Oyla 0 Olumsuz oyla
Avion' Alıntı: Ts kullanıyorum ts de cızırtılı diğerlerinde sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... programı silip tekrar yüklemeyi dene kanka ozaman tsdeyse sadece