Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne TurkNet'de ne de Millenicom'da sorun olduğunda ulaşabileceğiniz destek tam olarak mevcut değil. Ayrıca İstanbul'da değilseniz Turknet'de ping sorunu mevcut. Tercihim Millenicom şahsen ama siz bilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. Mevcut internet sağlayıcımdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Millenicom yada TurkNet kullanan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
türknet kullanıyorum çok nadiren de olsa internet bağlantım kopup geri geliyor milisaniyelik durumlar. ama oturduğun yer daha düzgünse olmuyor. kablo çekerek de halledebilirsin. beğeniyorum türkneti
TürkNet Derim alt yapısı sağlam oldugundan internet hızıda mukkemmel arkadaşını vs davet ettıgın zaman faturada odemıyorsun her ay akrabaları turk netlı yapıyorum xd
Arkadaşlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Türktelekom 2 aylık bir taahhüt sürem kaldı bitsin TürkNete geçiş yapacağım. İnternet sitelerinden altyapı sorgulama yaptığımda oturduğum bölgede en yüksek paketi desteklediğini gördüm. Hepinize çok teşekkürler tekrardan.