Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türknet daha kurumsal bir yer olduğu için bir sıkıntı yaşadığında kendine muhattap bulabilirsin ama millenicom çok fazla bilinmeyen bir iss olduğu için sıkınıt çekebilirsin tavsiyem turknet almandır.
2 yıldır Türk net kullanıcısıyım hiçbir bakın altını çiziyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Son zamanlarda zam geldi ama gigafiber kullananlar için 180 TL çok bir para değil. Firmanında kar sağlaması gerek.
Millenicom konusunda evim disinda kullandigim bir saglayiciydi fakat gercekten hic memnun kalmadim turknet konusunda ise uygun fiyatlari hizmeti de fena degil acikcasi oyle ovuldugu kadar olup bitmedim fakat ikisi arasinda kesinlikle turknet
TT netten sonra TURKNET te gectim geçis süreci oldugunuz konum itibari ile 2 günden 10 güne kadar değişebiliyor ama sonrasında çok memnun kaldım 4 yada 5 sene oldu değiştirmeyede niyetim yok. Bence TURKNET