Birkaç öneri:Başlıkta da yazdığı gibi LoL'de MMR puanını doğru gösteren site veya program arıyorum program olarak blitz benzeri programlar olabilir veya leagueofgraphs gibi siteler olabilir şimdiden teşekkürler
En stabil op.gg diye biliyorum
dostlarım bu siteleri biliyorum bakın diyorum ki MMR değerleri gözükmüyor spamları da raporluyorum bu aradaprofessor.gg yabancı streamerlar hep bunu kullanıyor
hocam mmrı herhangi bir site gösteremez, gösterdiğini iddia edende yalan söylüyordur. Ben siz mmr derken ağız alışkanlığı sandım. Mmrı gösteren bir site mevcut değil, en azından doğrusunu diyim..dostlarım bu siteleri biliyorum bakın diyorum ki MMR değerleri gözükmüyor spamları da raporluyorum bu arada
şu lp kazanma ve kaybetmeye yönelik gelen güncellemeden sonra 34 lp falan geliyordu kaybedince 22 - 24 arası gidiyordu şimdi kazanıyorum 22 geliyor kaybediyorum 20 gidiyor 23 gidiyor illa fresh hesap mı almam lazımhocam mmrı herhangi bir site gösteremez, gösterdiğini iddia edende yalan söylüyordur. Ben siz mmr derken ağız alışkanlığı sandım. Mmrı gösteren bir site mevcut değil, en azından doğrusunu diyim..
win streat atıp smurf q yada win q ya geçemezsen fresh hesap kasmalısın, 10 maçlık bi win streak kurtartır tahminimceşu lp kazanma ve kaybetmeye yönelik gelen güncellemeden sonra 34 lp falan geliyordu kaybedince 22 - 24 arası gidiyordu şimdi kazanıyorum 22 geliyor kaybediyorum 20 gidiyor 23 gidiyor illa fresh hesap mı almam lazım