- Yasaklandı
Banlı Üye
Dostlar sürekli internetten birşeyler alan birsi olarak sürekli farklı kargo şirketlerinden ürün alıyorum fakat mng kargonun uyanıklığını fark ettim. MNG Kargo size kargonuz dağıtıma çıkarıldı diye mesaj atıyor ve gün sonu kargonuz gelmiyor onun yerine bir mesaj evde yoktunuz 3 gün içinde gelip alın diye eğer kargoyu gidip alırsanız enayi gibi adamların yükünü hafifletiyorsunuz. Bir paketten ne olacak demeyin sizin gibi kaç kişiye aynı şeyi yapıyorlar. Diğer gün aradım ve tüm gün evde olduğumu binanın girişini kapıları ve mahalle girişini kameranın gördüğünü ama hiçbir mng arabasının bırak binaya girdiğini sokağa bile girmediği söyledim ayrıca ne telefona bir mesaj gelmişti ne de bir arama kadına bu deliller ile hakkımı arayacağımı söyledim. Telefonda az önce ciddiye almayan kadın bir anda ya bi hata olmuş sizin kargo bu gün gelecek demeye başladı kardeşim ozaman dün niye böyle mesajlar geldi?
Mapsden şirketin yorumlarına ve şikayetvar şikayetlerine baktım herkese aynı şeyi yapıyorlar.
Şikayet vara yazmıştım bu gün 2-3 müdür aradı özür diledi bu gün getirilecektir dedi.
Az bilinçli bir insan olmasak insanların aklıyla oynuyorlar bir akıllı kendileri
Mapsden şirketin yorumlarına ve şikayetvar şikayetlerine baktım herkese aynı şeyi yapıyorlar.
Şikayet vara yazmıştım bu gün 2-3 müdür aradı özür diledi bu gün getirilecektir dedi.
Az bilinçli bir insan olmasak insanların aklıyla oynuyorlar bir akıllı kendileri
Son düzenleme: