4 Mar 2021 #1 onu1234 Developer Onaylı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI Telefonlara KeyLogger atmak mümkünmü Eğer Mümkünse Uygulama İle Felan Oluyorsa Efsane Olur Yazmayı Unuttum Tepeye
Telefonlara KeyLogger atmak mümkünmü Eğer Mümkünse Uygulama İle Felan Oluyorsa Efsane Olur Yazmayı Unuttum Tepeye
4 Mar 2021 #2 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Sitede böyle konulara destek verilmiyor maalesef merak ediyorsanız çok kendiniz araştırmanız lazım
4 Mar 2021 Yasaklandı #3 LastByte CheatZ L Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır Banlı Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 1,073 Çözümler 8 Tepki puanı 204 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI Roux' Alıntı: Sitede böyle konulara destek verilmiyor maalesef merak ediyorsanız çok kendiniz araştırmanız lazım Genişletmek için tıklayın ... sizin dediğiniz gibi ama ben arkadaşa yinede cevabını veriyim Kali Linux biliyorsan bununla bir keylogger yapıp telefona yükleyebilirsin
Roux' Alıntı: Sitede böyle konulara destek verilmiyor maalesef merak ediyorsanız çok kendiniz araştırmanız lazım Genişletmek için tıklayın ... sizin dediğiniz gibi ama ben arkadaşa yinede cevabını veriyim Kali Linux biliyorsan bununla bir keylogger yapıp telefona yükleyebilirsin
4 Mar 2021 #4 polat00703 P Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 89 Tepki puanı 9 Ödüller 3 Yaş 23 5 HİZMET YILI kanka bu bahsetiğiniz şey ne bana da açıklar mısınız ben analmadım da
4 Mar 2021 #5 anonymys A Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 34 5 HİZMET YILI polat00703' Alıntı: kanka bu bahsetiğiniz şey ne bana da açıklar mısınız ben analmadım da Genişletmek için tıklayın ... kanka kali linux bir işletim sistemi bu işletim sistmi ile bir çok program kodlayabilir veaya snal makine kullanarak bilgisayarına işletşm sistemini yüklemeden de kullanabilirsin
polat00703' Alıntı: kanka bu bahsetiğiniz şey ne bana da açıklar mısınız ben analmadım da Genişletmek için tıklayın ... kanka kali linux bir işletim sistemi bu işletim sistmi ile bir çok program kodlayabilir veaya snal makine kullanarak bilgisayarına işletşm sistemini yüklemeden de kullanabilirsin
4 Mar 2021 #6 BasqanEmo B Üye Katılım 10 May 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 2 Yaş 24 9 HİZMET YILI arkadaşın dediği gibi kali linux kullanılabilir mobil için zor ama bence bulamazsın takipte kalacağım bulursan bizede yazarmsın
arkadaşın dediği gibi kali linux kullanılabilir mobil için zor ama bence bulamazsın takipte kalacağım bulursan bizede yazarmsın
4 Mar 2021 #7 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Zarar verici uygulama istemi ve paylaşımı yasaktır.