Seçkin Üye
Elimde 1.50 gb bir oyunun apksı var ama Kurmaya calistigimda Uygulama Yüklenemedi hatasi veriyor sd kartim var gerekli depolama alanida var GM8
Nasıl Çözerim Başka APK Dosyasını Kuruyor amaAlanla alakası yok apk ile telefonun uyumsuz olabilir. Alan olmasa zaten apk yı indirimezdin...
Sıkıntı sendeki apk da veya oyunda diyorum ya başka bir cahzın varsa ında aynı dosyayı kurmayı dene veya arkadaşında varsa...Nasıl Çözerim Başka APK Dosyasını Kuruyor ama
Denediğimde pubgnin apkysiydi Farklı sürümünde calismazDediğim gibi apk telefon uyumsuzluğu söz konusu olabilir başka bir versiyonunu indirmeyi dener misin?
Ben hangi apk olduğunu nerden bileyim müneccin miyim? Neyse, telefonunda da yer olduğunsan eminsen google playdan indir eğer ordan inmiyorsa zaten telefonuna uymuyor demektir. İnmiyor demek aynı zamanda arayınca çıkmamasıyla da aynı şeydir.Denediğimde pubgnin apkysiydi Farklı sürümünde calismaz
ındırme yonetıcıs ayarlar damı?Android telefonda uygulama yüklenemedi hatasını çözmenin birkaç yöntemi var.
İlk yapmanız gereken, eğer varsa sd kartınızı çıkarıp uygulamayı yüklemeyi tekrar denemek.
Eğer sd kart yoksa veya çıkarmanız işe yaramadıysa aşağıdaki adımları uygunlayın.Telefonunuzun Ayarlar kısmına girin ve Uygulamaları açın.Uygulamalarda Tümü bölümünde İndirme Yöneticisine tıklayın.Açılan sayfada Önbellek başlığı altında bulunan Önbelleği Temizle butonuna basın.Telefonunuzu yeniden başlatın ve uygulamayı yüklemeyi tekrar deneyin.
Yukarıdaki adımları uyguladığınızda Uygulama yüklenemedi hatası çözülecektir.
monarch710