- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
telefon ve tablette kullanıyorum hocaminternet kablosu ile bilgisayara bağlarsan olur
telefon ve tablette kullanıyorum hocaminternet kablosu ile bilgisayara bağlarsan olur
bütce nedir dostum onu söylermisin modem bütcesi fazla değil ise modemin hemen yanına prize takarak kullanabilecegintelefon ve tablette kullanıyorum hocam
hocam bunu modemle berabermi kullanacağımbütce nedir dostum onu söylermisin modem bütcesi fazla değil ise modemin hemen yanına prize takarak kullanabilecegin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanabilirsin 300mbsye kadar destekler ki o kadar hızlı bir internetinin olacagını düşünmemekteyim ama düşük fiyata kesinlikle iş görür
modem olacak bu şu şekilde çalışmakta şimdi senin modeminden gelen wifiyi yakalamakta ve bunun menzilini arttırmakta sen buna bağlanacaksın telefon ile mesela modemin wifisi 2 oda ileriden 1diş çekerken bunun sayesinde artık 2 oda ileriden full e yakın çekecektirhocam bunu modemle berabermi kullanacağım
beyler benim şuan ki modemim superonline nın modemi wifi alanı çok az yan odaya gittiğimde 2-3 çizgi birden düşüyor çözümünü bilenler yazarsa sevinrim (bilmiyorsanız yorum atmayın)
marka model fark edermi kankamCok duvar varsa oyuzdendir antenli modem kullanmak lazım