Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ücretsiz sunucular mod yüklemek için sizi kısıtlıyorlar benim tavsiyem saganetworkden 50tlye(kasmayan) çok rahat bir sunucu açabilirsin discord sunucuları var ordan istersen söyle istersen kendin yap kurabilirsin ben aldım kendilerinden rica ettim hexxit kurdular biz çok rahat oynuyoruz(reklam yapmıyorum :d)
spigot server kur aternosta plugins diye bir buton var ona tıkla ve istediğin pluginleri yükle.
Son sürüm olmasına dikkat et. Forge de senin oynadığın oyunla aternostaki server forge'u aynı olmalı yoksa çalışmaz.
on aternos you need to change the vanila server to forge for example, after that go to the mods tab and load the mods that have the compatible version, same thing with plugins, change the server version to one that supports plugins, then go to plugins tab and load those supported by the version
minecraftta hem mod hem de plugini bir arada kurabilmen için sponge'a ihtiyacın var. youtubeda nasıl sponge server açabileceğini bulabilirsin. aternostan istiyorsan onun hakkında bir fikrim yok. aternosta sponge varsa onu yüklemeyi dene.