modlu servere plugin ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aternostan Pixelmon Sunucu Kurdum Arkadaşımla Oynamak İçin Fakat Plugin Kuramıyorum Nağapmalıyım ?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
ücretsiz sunucular mod yüklemek için sizi kısıtlıyorlar benim tavsiyem saganetworkden 50tlye(kasmayan) çok rahat bir sunucu açabilirsin discord sunucuları var ordan istersen söyle istersen kendin yap kurabilirsin ben aldım kendilerinden rica ettim hexxit kurdular biz çok rahat oynuyoruz(reklam yapmıyorum :d)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O banada lazımdı hamachıyle oynuyoruz koyamadıgımız ıcın saolasın

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
spigot server kur aternosta plugins diye bir buton var ona tıkla ve istediğin pluginleri yükle.
Son sürüm olmasına dikkat et. Forge de senin oynadığın oyunla aternostaki server forge'u aynı olmalı yoksa çalışmaz.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
on aternos you need to change the vanila server to forge for example, after that go to the mods tab and load the mods that have the compatible version, same thing with plugins, change the server version to one that supports plugins, then go to plugins tab and load those supported by the version

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
minecraftta hem mod hem de plugini bir arada kurabilmen için sponge'a ihtiyacın var. youtubeda nasıl sponge server açabileceğini bulabilirsin. aternostan istiyorsan onun hakkında bir fikrim yok. aternosta sponge varsa onu yüklemeyi dene.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tam bu konuda bilgi aroyodum cevaplar için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aternos'a plugin kuramazsın.Portlu sunucu aç bilgisayarında youtube portlu sunucu açma yaz bulursun çok kolay zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...