modül yüklenmiyor. quick.db

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba bota bir komut ekleyecektim olmadı modülü eklemeye çalıştığım zaman da modül inmiyor hata veriyor modül quick.db çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu siteye bakabilirsin aşağıya doğru nasıl indireceğini gösteriyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
aynı hata ile bende karşılaşmıştım node'u silip en son versiyonunu yükleyince düzelmişti denemeni öneririm

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Nasıl indirileceğini biliyorum onda sorun yok sorun install dediğim zaman yükleme hatası vermesi.
Büyük ihtimal botu kendi bilgisayarının üzerinde kurulum gerçekleştiriyorsun.Kendi bilgisayarın üzerinde yaptığın zaman quick.db kurmuyor fakat diğer modüllerin kurulumunu gerçekleştiriyor.Bunun çözümü bildiğim kadarıyla yok araştırdım fakat bulamadım.Glitch üzerinden botunun kurulumunu gerçekleştirebilirsin.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimal botu kendi bilgisayarının üzerinde kurulum gerçekleştiriyorsun.Kendi bilgisayarın üzerinde yaptığın zaman quick.db kurmuyor fakat diğer modüllerin kurulumunu gerçekleştiriyor.Bunun çözümü bildiğim kadarıyla yok araştırdım fakat bulamadım.Glitch üzerinden botunun kurulumunu gerçekleştirebilirsin.
Bot 5gb'lık özel vds üzerine kurulu bilemiyorum ama yanıt için teşekkürler denerim dediğini.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bot 5gb'lık özel vds üzerine kurulu bilemiyorum ama yanıt için teşekkürler denerim dediğini.
Sonuç olarak Windows işletim sistemi kuruludur.Bu sorun genellikle Windows işletim sistemlerinde meydana geliyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Zamanında bu hatayı bende çok alıyordum;
Masaüstünde Cmd veya Shift+Mouse sağ click basıp Powershell burda aç diyerek
npm -g --add-python-to-path install windows-build-tools node-gyp
yapıştırıp enter'a basarak kurulumların bitmesini bekle.
Kurulum bittikten sonra botunun olduğu klasöre gir ve tekrardan quick.db'yi indirmeye çalış inecektir.
Herşeyin bir çaresi vardır çok araştırdım bulamadım diyenleri aldırma sağdan soldan kod araklayan ben yapıyorum ediyorum diyen tipler bunlar :D

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Zamanında bu hatayı bende çok alıyordum;
Masaüstünde Cmd veya Shift+Mouse sağ click basıp Powershell burda aç diyerek
npm -g --add-python-to-path install windows-build-tools node-gyp
yapıştırıp enter'a basarak kurulumların bitmesini bekle.
Kurulum bittikten sonra botunun olduğu klasöre gir ve tekrardan quick.db'yi indirmeye çalış inecektir.
Herşeyin bir çaresi vardır çok araştırdım bulamadım diyenleri aldırma sağdan soldan kod araklayan ben yapıyorum ediyorum diyen tipler bunlar :D
Yanıtı yeni gördüm kusura bakma geç cevap için ancak dediğin yöntem işe yaramıyor yine hata veriyor inmiyor yani, dediğin gibi yaptım indi ancak quick.db inmedi.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Linux tabanlı sistemde vesaire denemenin yardımı dokunabilir belki

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hayır olmadı maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...