şu an kullandığım monitör 1440p 27 inch bir monitör. Halihazırda ikinci monitörüm var ama 27 inch'in yanında ufacık kalıyor. Bu önerdiğiniz Monitörün çözünürlüğü daha düşük ama Hz ve gecikme olarak benim monitörden daha iyi. 144Hz için 1440p den vaz geçmem mantıklı mı sizce? yoksa bütçeyi biraz daha genişletip paylaştığınız monitörü alıp şu an kullandığım monitörü ikinci monitör mü yapsam? 1440p Monitörü film ve dizi izlemek için kullanırım diye düşünüyorum. Bu konuda kararsız kaldım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapC24G1 24" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör
trendyolda çok güzel indiirmler varm esela bu biraz daha ekleyip bunu alabilirsin pişman olmazısn dostum
Bütçeni genişletip bnm dediğim monitöreü alman daha mantıklı geldi dostum yinede karar senin ilerde mutlu olacak veya üzgün olacak sensin bu karardan her ne karar verirsen umarım pişman olmazsın <3şu an kullandığım monitör 1440p 27 inch bir monitör. Halihazırda ikinci monitörüm var ama 27 inch'in yanında ufacık kalıyor. Bu önerdiğiniz Monitörün çözünürlüğü daha düşük ama Hz ve gecikme olarak benim monitörden daha iyi. 144Hz için 1440p den vaz geçmem mantıklı mı sizce? yoksa bütçeyi biraz daha genişletip paylaştığınız monitörü alıp şu an kullandığım monitörü ikinci monitör mü yapsam? 1440p Monitörü film ve dizi izlemek için kullanırım diye düşünüyorum. Bu konuda kararsız kaldım.