Monitör Arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Maksimum 1500Tl olacak şekilde 1440p Monitör önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yorum kasmak için yorum yapmayın. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırsa sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
C24G1 24" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör

trendyolda çok güzel indiirmler varm esela bu biraz daha ekleyip bunu alabilirsin pişman olmazısn dostum

Üye
8 HİZMET YILI
C24G1 24" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör

trendyolda çok güzel indiirmler varm esela bu biraz daha ekleyip bunu alabilirsin pişman olmazısn dostum
şu an kullandığım monitör 1440p 27 inch bir monitör. Halihazırda ikinci monitörüm var ama 27 inch'in yanında ufacık kalıyor. Bu önerdiğiniz Monitörün çözünürlüğü daha düşük ama Hz ve gecikme olarak benim monitörden daha iyi. 144Hz için 1440p den vaz geçmem mantıklı mı sizce? yoksa bütçeyi biraz daha genişletip paylaştığınız monitörü alıp şu an kullandığım monitörü ikinci monitör mü yapsam? 1440p Monitörü film ve dizi izlemek için kullanırım diye düşünüyorum. Bu konuda kararsız kaldım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
144 hz mi 1440p mi sorusunun cevabını monitörü ne için kullanacağına karar vererek kendin yanıtlayabilirsin. Örneğin hangisinde film-dizi açıkken hangisinde oyun oynayacaksın? Şahsi fikrim oyun için 144hz film-dizi için 1440p tercih ederim. Not söylediğim iki örnek sadece örnektir. Sadece bunlar mı olur falan gibi salyalı yorum yapmanıza gerek yok. Sevgiler, iyi forumlar.

Üye
7 HİZMET YILI
Leptop kullanıyorum çok takip edemedim ama gamegaraj veya ütopya iyi indirim yapıyor takip etmeni öneririm

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunuda alabirsin buda tercihim ''
''

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şu an kullandığım monitör 1440p 27 inch bir monitör. Halihazırda ikinci monitörüm var ama 27 inch'in yanında ufacık kalıyor. Bu önerdiğiniz Monitörün çözünürlüğü daha düşük ama Hz ve gecikme olarak benim monitörden daha iyi. 144Hz için 1440p den vaz geçmem mantıklı mı sizce? yoksa bütçeyi biraz daha genişletip paylaştığınız monitörü alıp şu an kullandığım monitörü ikinci monitör mü yapsam? 1440p Monitörü film ve dizi izlemek için kullanırım diye düşünüyorum. Bu konuda kararsız kaldım.
Bütçeni genişletip bnm dediğim monitöreü alman daha mantıklı geldi dostum yinede karar senin ilerde mutlu olacak veya üzgün olacak sensin bu karardan her ne karar verirsen umarım pişman olmazsın <3

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
165hz Rampagein monitörleri var. Vatanda deneyim ettim baya akıcıydı onlarada bakabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
site olaraka itopyadan bakmanı tavsiye ederim marka olaraksa asus kullanıyorum çok memnunum

Üye
5 HİZMET YILI
GOOD MONITOR
Post automatically merged:

240 Hz this really good

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...