Onaylı Üye
Aoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için
AOC C27G2ZE 27" 0.5ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü gayet iyi olabilir.Aoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için
ne zamandır kullanıyosunuzAoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü kullanıyorum sıkıntısını görmedim. ben aldığımda uygunda şu sıralar 5 6 k arası değişiyor.
asus biraz pahalıya kaçıyo ne yazıkkı ama servis açısından baya iyilerBence asus tercih et. Güvenilir bir satıcıdan almanı öneririm benim gibi ölüpiksel sorunu yaşarsan zorluk yaşamassın
bence monitör alıcaksan benq ya bi bak derimAoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için
Benim kişisel tercihim AOC olurdu çünkü marka olarak daha iyi bir üne sahip ve kullanıcı yorumları da genellikle olumlu yönde ama son karar yine senin ihtiyaçlarına bütçene ve tercihlerine göre olmalıAoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için
teşekkürler hocam baya aydınlattı ips tercihimdirMonster Aryond 240Hz ve AOC 240Hz arasında seçim yapmak, her iki ürün de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor olsa da birkaç farklı faktöre dikkat etmeniz gerekebilir.
Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisine sahip ve 1ms tepki süresi sunar. Bu, renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sağlar. Ayrıca, 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareketlerin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Bu monitör, NVIDIA G-Sync teknolojisi ile uyumlu olduğundan, ekran yırtılmalarını önleyerek oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilir.
Öte yandan, AOC 240Hz monitör de yüksek yenileme hızı ve düşük girdi gecikmesi sunar. Bu monitör, TN panel teknolojisine sahip olduğundan, piksel yanıt süresi 1ms kadar düşüktür. Ancak, IPS panellere göre renk doğruluğu ve görüş açısı biraz daha kısıtlıdır.
Sonuç olarak, her iki monitör de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor. Ancak, Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisi ile daha iyi bir renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sunar, AOC 240Hz ise TN panel teknolojisi ile daha düşük girdi gecikmesi sağlar. Hangi monitörü seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.