Monitör tercihlerim arasında kaldım yardım edebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü kullanıyorum sıkıntısını görmedim. ben aldığımda uygunda şu sıralar 5 6 k arası değişiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aoc un 240 hz monitörle monster aryond 240 hz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileirniz varmı 240 hz için
AOC C27G2ZE 27" 0.5ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü gayet iyi olabilir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

veya bu monitörü de tercih edebilirsin. (Milisaniye bakımından AOC önde olsa da samsung tercihimdir.)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka bi monitor bence güzel bir monitor tabi sende araştır ama hatta şöyle atayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör yinede araştır derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence asus tercih et. Güvenilir bir satıcıdan almanı öneririm benim gibi ölüpiksel sorunu yaşarsan zorluk yaşamassın

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
IPS olmasına dikkat et

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Monster Aryond 240Hz ve AOC 240Hz arasında seçim yapmak, her iki ürün de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor olsa da birkaç farklı faktöre dikkat etmeniz gerekebilir.

Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisine sahip ve 1ms tepki süresi sunar. Bu, renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sağlar. Ayrıca, 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareketlerin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Bu monitör, NVIDIA G-Sync teknolojisi ile uyumlu olduğundan, ekran yırtılmalarını önleyerek oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilir.

Öte yandan, AOC 240Hz monitör de yüksek yenileme hızı ve düşük girdi gecikmesi sunar. Bu monitör, TN panel teknolojisine sahip olduğundan, piksel yanıt süresi 1ms kadar düşüktür. Ancak, IPS panellere göre renk doğruluğu ve görüş açısı biraz daha kısıtlıdır.
Sonuç olarak, her iki monitör de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor. Ancak, Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisi ile daha iyi bir renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sunar, AOC 240Hz ise TN panel teknolojisi ile daha düşük girdi gecikmesi sağlar. Hangi monitörü seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
panelleri hemen hemen aynı sanırım teknik serviste hangisi daha kolaysa onu seçmelisin

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Monitör kalitesi sadece hz ile olmaz bro.Diğer özelliklerine bak.27 inç ve curved monitör almanı tavsiye ederim.240 hz küçük monitör alcana 144hz büyük al.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim kişisel tercihim AOC olurdu çünkü marka olarak daha iyi bir üne sahip ve kullanıcı yorumları da genellikle olumlu yönde ama son karar yine senin ihtiyaçlarına bütçene ve tercihlerine göre olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Monster Aryond 240Hz ve AOC 240Hz arasında seçim yapmak, her iki ürün de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor olsa da birkaç farklı faktöre dikkat etmeniz gerekebilir.

Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisine sahip ve 1ms tepki süresi sunar. Bu, renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sağlar. Ayrıca, 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareketlerin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Bu monitör, NVIDIA G-Sync teknolojisi ile uyumlu olduğundan, ekran yırtılmalarını önleyerek oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilir.

Öte yandan, AOC 240Hz monitör de yüksek yenileme hızı ve düşük girdi gecikmesi sunar. Bu monitör, TN panel teknolojisine sahip olduğundan, piksel yanıt süresi 1ms kadar düşüktür. Ancak, IPS panellere göre renk doğruluğu ve görüş açısı biraz daha kısıtlıdır.
Sonuç olarak, her iki monitör de yüksek yenileme hızı ile birlikte geliyor. Ancak, Monster Aryond 240Hz, IPS panel teknolojisi ile daha iyi bir renk doğruluğu ve geniş görüş açısı sunar, AOC 240Hz ise TN panel teknolojisi ile daha düşük girdi gecikmesi sağlar. Hangi monitörü seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.
teşekkürler hocam baya aydınlattı ips tercihimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...