Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende var Monster Abra A7 V11 2.2 aldım Haziran'ın 2021 yıılınca aldım daha yeni çok güzel bilgisayar çok hızlı gayet memlunum bence almalısın herkes öneriyor.
normal şartlarda monster aslında iyi değil ve çok arıza çıkartabiliyor fakat tr şartlarında fiyatları karşılaştırınca monster en mantıklı tercih oluyor. üstelik türk markası olduğu için çok daha kolay muhattap bulabiliyorsun.
Bir düşük modeline sahibim bilgisayar aşırı güzel herhangi bir sıkıntısını görmedim 1.5 yıldır elimde 6 ayda bir ücretsiz bakıma götürüyorum tek sıkıntısı sarja takılı olmadığı zaman oyun oynarken hızlıca bitiyor bataryası ama günlük kullanım için mükemmel bir tercih bence
A7 serisinde ekran 17.3", laptop'umu almadan önce 17,3" istiyordum fakat gelince fazla büyük olduğunu hissettim. bu senin için de geçerli olabilir. hep evde kullanacaksan böyle hissetmeyebilirsin ama. Çünkü ben her gün okula götürüyorum, kütüphanede falan kullanıyorum.