Monster Abra A7 V12 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hayırlı bayramlar öncelikle. Monster
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
alınır mı? Düşünceleriniz nelerdir? Oyundan çok fazla beklenti yok illaki Full grafiklerde olması gerekmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
monster abra v16.7 kullanıyorum 16gb versiyonu genel olarak hiç memnun degilim laptop çok ısınıyor gereginden fazla zalman ns-2000 sogutucusunu kullanıyorum ve laptop 2 aylık daha arada ekran kartı driverinı görmüyor servise telefon açtım 20 kere silip tekrar kurun demekten başka birşey yapmadılar genel olarak monster önermiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Monster fason bir marka parçaları toplayıp kendi plastiği altında birleştiriyor. Ben MSİ tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kesinlikle alınmaz diye düşünüyorum. İnternetten araştırırsan çokca fiyat performans sistemleri ile karşılaşabilirsin. Anladığım kadarıyla oyun oynamak için bilgisayar alacaksın. Youtube'ye "fiyat performans bilgisayarı" gibi anahtar kelimeleri yazarak ve son 1 hafta veya 1 ay içinde atılmış gönderileri filreleyetek güncel sonuçları görebilirsin. Benim tanıdığım 15K'ya 3050 4gb ekran kartlı, 11. Nesil i5 işlemcili ve 16gb 3200mhz'li bir laptop aldı ve gayet memnun. Tüm oyunları full ayarlarda oynayabiliyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aynı fiyata daha iyi laptoplar vardır diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeni aldım çok memnunum zaten ömür boyu garantisi var monster notebookların

Burakworld
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam ben 4 yıldır Abra a5 v15.3 kullanıyorum. Özel üretim ekran kartı kullanıyor bunda. Forza Horizon 5 i falan 90fps ile oynayabiliyorum. Garanti ve servis/bakım da bir numaralar. Garanti dışı olmasına rağmen benim hatamdan dolayı şişen bataryayı biel ücretsiz değiştirdiler. Ve şuan herhangi bir sorun yok. Kendim ıfak telefek SSD ve ramler ile güçlendirdim son derece memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sistemim ekte:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka çok uç noktada alıp almamak tavsiye eden de çok kişi var şikayetçi olan da çok kişi var

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
monster abra v16.7 kullanıyorum 16gb versiyonu genel olarak hiç memnun degilim laptop çok ısınıyor gereginden fazla zalman ns-2000 sogutucusunu kullanıyorum ve laptop 2 aylık daha arada ekran kartı driverinı görmüyor servise telefon açtım 20 kere silip tekrar kurun demekten başka birşey yapmadılar genel olarak monster önermiyorum

acaba genelinde böyle bi problem mi var

Monster fason bir marka parçaları toplayıp kendi plastiği altında birleştiriyor. Ben MSİ tavsiye ederim.

fakat bu fiyata bu özellikler msı de çok fazla
bende tulpar t7 var ben şuana kadar memnunum ama abra serisini bilemedim

aynı fiyata daha iyi laptoplar vardır diye düşünüyorum

çok araştırdım bu özellikler asus ve msı gibi laptoplardaki fiyat farkı aşırı fazla

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
acaba genelinde böyle bi problem mi var
fakat bu fiyata bu özellikler msı de çok fazla

dedigim gibi çok ısınıyor ve ekran kartı driverini gormuyor arada vaad ettikleri ömür boyu bakım garantisi dışında hiç bir + sı yok malesef tavsiyem diger markalara yönelmeniz olacaktır

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bütçe ne? hocam her zaman asus alma tarafındayım neden dersen asus = arabanin volvosu pc nin volvosu da asus kanka ve cok saglam ama monster çok kronik sorunu olusuyor zamanla ekran kartı w sor satıcılara genelde

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka soğutma şeysi çok çok iyi değil ama genel olarak fiyat performans bir laptop

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu fiyata belirli popüler mağazalardan çok çok daha iyi bir masaüstü bilgisayar setup'ı kurabilirsin kendine bence paranı heba etme arkadaşımda var ve gerçekten düşündüğü gibi olmadı hiç bir şey yani pişmanlık olur diyebilirim. İyi Forumlar dilerim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Monster'ları almamanı tavsiye ederim çünkü hep kronik sorunlu ürünler üretiyorlar birçoğu sonradan verdiğin para için pişman olma

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Monster ın çöpü bile alınmaz, genel olarak malzeme kalitesi çok kötü

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bazı parçalarını editleyerek alabilirsin. Ekstra olarak 1 tane soğutucu alırsan sıkıntısız çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
monster laptoplarında ekran kalitesi çok kötü ışık süzmesi oluyor hepsinde tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Beyler kısaca laptop almayın ya PC daha güzel sorunsuz hem

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Monster genelde fiyat performans ürünleri üretiyor fakat yüksek segment ürünlerde son zamanlarda bu geçerli değil akakçe gibi yerlerden daha uyguna bulabilirsin MSI , Asus gibi markalar daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...