Öncelikle teknik destek ekip lideri olarak konuşuyorum, gün içerisinde tekniker ekip ts3 adresindeydi fakat kimse tsde 7/24 bekleyemez.
Tam olarak 24 dakikadır tsdesin fakat şikayetinde sabahtan beri bekler gibi bir anlam oluşturup insanları zan altına almışsın hoş bir davranış olmadığını düşünüyorum.
Not : Konuyu 2 dakika önce paylaşmışsın, ben tsdeyim ve teknik destek bekleme odasında seni göremiyorum?
Öncelikle teknik destek ekip lideri olarak konuşuyorum, gün içerisinde tekniker ekip ts3 adresindeydi fakat kimse tsde 7/24 bekleyemez.
Tam olarak 24 dakikadır tsdesin fakat şikayetinde sabahtan beri bekler gibi bir anlam oluşturup insanları zan altına almışsın hoş bir davranış olmadığını düşünüyorum.
Not : Konuyu 2 dakika önce paylaşmışsın, ben tsdeyim ve teknik destek bekleme odasında seni göremiyorum?
Kardeşim herkezin günlük yaşamı var bir forum için 7/24 TS'de beklemek zorunda değil.Hadi 7/24 Forumda gezebilir isterse ama TS'de Boş Boş Durupta ne yapsın adam.Biraz Kendinizi Bu Adamların Yerine Koyun.
Dediğim gibi 7/24 orda değiliz tabiki insanlık hali, ama sadece 20 dakika bekleyip insanları direk suçlamak biraz ağır kaçmış gibi geldi
Özürlük bir durum yok dostum sadece fikrimi belirtmek istedim teşekkür ederim anlayışın için