hiç bi kurye isteyerek yemeği geç götürmez ama müşteri kalkıpda siparişim hızlı gelsin çabuk gelsin vsvs yazarsa orasıda artık kuryeye kalmış şahsen ben öyle müşterilere daha geç götürüyorum bizlerde insanız direk adreslere uçamıyoruz birde neden geç geliyor sorusuna şöyle bir örnek verebilirim örneğin ben dükkandan çıkarken 3 adres 3 sipariş aldım 1. adrese gidiyorum ya müşteriye ulaşamadığımı veya müşterinin adresi yanlış verdiğini müşterinin doğru bi adresine giderken bi zaman harcıyorsun 2. müşteridede aksilik yaşandığını düşünürsek 3. müşteriye müşteriler yüzünden otomatikman geç kalıyorsun yani her zaman kuryeler yüzünden geç kalmıyor siparişlerYemekler niye bu kadar geç geliyor bide bahşiş almayınca arkasından sövüyormusunuz
net aldığım bi maaş var asgeri ücretin üstünde ona + olarak prim alıyoruz yani toplamda 3800-4100 arası oluyor bu rakamlar denizli için şehirden şehire farklılık gösterebiliraylık ne kadar kazanıyosun
tabiki firmaların farkı oluyor hepsinin maaşı çalışma şartları bir değilfirmalar arası fark var mı mesela getir trendyol go vs ne biliyim birinin maaşı iyi yada diğerinin işi rahat gibisinden
o senin işverenle anlaşmana bağlı ama motorun büyük bi arıza çıkarırsa buda zararına olacakdır yani herşeyi içine katman gerek benzini yağıdır balatasıdır bakımıdır vs.Kendi motorumuzla yapınca daha çok kazanırız dimi
işe yeni başlayanlar için adres bulmak en büyük zorlukdur ama zamanla gide gele gide gele tabiki bu sorun aşılıyor bide bu işi öğrenicekseniz ekib olan bi yerde öğrenmek daha kolay olur tek kuryeli biryerde öğrenemezsiniz onun dışında yağmurlu ve rüzgarlı hava şartları gerçekden zorlayıcı oluyorzorlukları neler
hahah olmazmı bornozlusu baksırlısı yarı çıplak çıkanı dolu garip şekilde kapıya çıkanlarKapıda hiç garip şekilde karşılayan oldu mu ?
eyvallah ustam çok saolvalla kolay meslek değil allah yardımcınız olsun
bu milleti anlamak çok zor.Akşam yorulmuşken birşeyler sipariş edenler hakkında ne düşünüyorsunuz sinirleniyormusunuz üzülüyormusunuz ve sipariş ettikleri şeyi verirken onlara nasıl hala iyi davranabiliyorsunuz cevaplarsanız sevinirim hocam şimdiden kolay gelsin <3 .