Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
:resim:

105009_640.jpg

Full-Throttle-Remastered_4.jpg

Full-Throttle-Remastered_3.jpg

Full-Throttle-Remastered_2.jpg

:yazı:

Taleworlds Games'in her hafta Mount & Blade II: Bannerlord hakkında kendi bloglarında paylaşım yaptıklarını biliyoruz. Bu hafta oyun üzerinde çalışmalar yapan yazılım mühendisi Selim Çam'ın açıklamalarına yer verildi. Bunun yanında oyun hakkında da yeni fotoğraflar paylaşıldı fakat oyun çıkış tarihi gizemini hala korumaya devam ediyor.

Oyunun gelişirilme aşamaşında bilgi veren blog yazısında Selim Çam'ın oyun içindeki çocuk karaketlerin üzerinde durulduğundan bahsedildi. Selim Çam bu konuda şöyle bir açıklama da bulunmuş.
"Şu anda benim ana odak noktam, son zamanlarda duyurduğumuz çocukların özellikleri. Daha spesifik olmak gerekirse, bebeklerin çocukluğa ve çocukluktan yetişkinliğe geçişi, nerede konumlandırılacağı, oyuncunun onlarla nasıl etkileşime gireceği vs. Bunun yanı sıra, Barter özelliğinde bazı ayarlamalar yapıyorum.”

Bunun yanında oyunda belli bir sınır olmadığını belirten Selim Çam şu söylemlerde de bulundu.
"Oyuncular kendi eylemlerini seçmekte tamamen özgürdür. Oyun sizi sabit bir yola zorlamıyor. Keyifli bulduğunuz herhangi bir görevi yapabilirsiniz. Eğer gerçekten kavga etmiyorsanız, bir savaşçıdan ziyade bir tüccar gibi oynayabilir, üretken işletmeler kurabilir, karavan gönderebilir ve tüccarları destekleyen krallık politikaları önerebilirsiniz. Daha çok bir savaşçıysanız, muazzam bir orduyu toplayabilir ve bütün alemi fethetmek. Kime evleneceğinize, klanınızın nesiller boyunca nasıl devam edeceğine ve hangi çocuğunuzun mirasınızı miras alacağına siz karar verirsiniz."

Geliştirilmeye hızla devam oyunu herkes heyecanla bekliyor. Bu haberlerde oyuncuları umutlandırıyor diyebilirim. En kısa zamanda çıkması umuduyla...​

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Vay Güzelmiş La Umarım Oyunda İyidr

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bana Kalırsa O Kadar Beklediğimize Değmeyecek

Kendi Oyun Motorlarını Yapıp Üstüne Üstün Nerdeyse 4-5 Sene Beklettiler Sanırsın GTA 6 Cıkartıyorlar

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Artık çocuklarım oynayıp anlatırlar bana xd

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Görünürde ilk oyuna hitaben gelişmiş grafik düzeltmesi ve fazladan birkaç özellik var gibi duruyor.
Ne kadar geliştiğini tam olarak bilemeyiz ama firma'nın tembel olduğu kesin.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adamlar yıllarca bekletti bizi dile kolay 7 yıl olucak oyun 2012'de duyuruldu yani şu saatten sonra bence çıksa da beklentileri karşılamıcak çünkü 7 yıl dediğimiz süre AŞIRI uzun bir süre yabancılar kaç yılda nasıl oyunlar çıkarıyor demez mi insan :)

Üye
9 HİZMET YILI
aga bu oyunu bekledihim kadar hiç bir şeyi beklemedim hiç yeter da söylediklerinin arkasındada durmuyorlar şu tarihte cıkacak deyip erteliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...