11 Haz 2019 #1 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Arkadaşlar ben mouse recorder gibi değilde,mesela bir silahın nasıl sektiğini kaydedicem ben her ateş ettiğimde o bunu yapıcak.Aynı pubg lite daki gibi bunu nasıl yapabilirim (mesela alttaki resmi kaydedip sonra ateş ederken çalışıcak)?
Arkadaşlar ben mouse recorder gibi değilde,mesela bir silahın nasıl sektiğini kaydedicem ben her ateş ettiğimde o bunu yapıcak.Aynı pubg lite daki gibi bunu nasıl yapabilirim (mesela alttaki resmi kaydedip sonra ateş ederken çalışıcak)?
12 Haz 2019 #2 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI Bunun mouse ile alakası yok çünkü mouse sabit olsa bile silah kayar oyun ayarları ile alakası var
12 Haz 2019 #3 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI SiyahS4ncak' Alıntı: Bunun mouse ile alakası yok çünkü mouse sabit olsa bile silah kayar oyun ayarları ile alakası var Genişletmek için tıklayın ... sen no recoil diyorsun arkadaş mouse yi silahın sekme bandına uygun olarak aşağıya inmesini istiyor
SiyahS4ncak' Alıntı: Bunun mouse ile alakası yok çünkü mouse sabit olsa bile silah kayar oyun ayarları ile alakası var Genişletmek için tıklayın ... sen no recoil diyorsun arkadaş mouse yi silahın sekme bandına uygun olarak aşağıya inmesini istiyor
12 Haz 2019 #4 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI LAMBYFear' Alıntı: sen no recoil diyorsun arkadaş mouse yi silahın sekme bandına uygun olarak aşağıya inmesini istiyor Genişletmek için tıklayın ... Bu gifdeki olayın aynısını yani ateş ettiği an sekme saniyesini alıp macroda o saniye ayarı çekip ateş ettiği an saniyeyi silmesi lazım
LAMBYFear' Alıntı: sen no recoil diyorsun arkadaş mouse yi silahın sekme bandına uygun olarak aşağıya inmesini istiyor Genişletmek için tıklayın ... Bu gifdeki olayın aynısını yani ateş ettiği an sekme saniyesini alıp macroda o saniye ayarı çekip ateş ettiği an saniyeyi silmesi lazım
12 Haz 2019 Konuyu başlatan #5 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI SiyahS4ncak' Alıntı: Bu gifdeki olayın aynısını yani ateş ettiği an sekme saniyesini alıp macroda o saniye ayarı çekip ateş ettiği an saniyeyi silmesi lazım Genişletmek için tıklayın ... yani yapmak biraz zormu diyosun
SiyahS4ncak' Alıntı: Bu gifdeki olayın aynısını yani ateş ettiği an sekme saniyesini alıp macroda o saniye ayarı çekip ateş ettiği an saniyeyi silmesi lazım Genişletmek için tıklayın ... yani yapmak biraz zormu diyosun
12 Haz 2019 #6 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI 1BY' Alıntı: yani yapmak biraz zormu diyosun Genişletmek için tıklayın ... Silahın sekme saniyesini internetten bulabilirsin pubg steam ile PUBG lite sekme oranları aynı
1BY' Alıntı: yani yapmak biraz zormu diyosun Genişletmek için tıklayın ... Silahın sekme saniyesini internetten bulabilirsin pubg steam ile PUBG lite sekme oranları aynı
12 Haz 2019 Yasaklandı #7 #Foggy F Banlı Üye Katılım 4 Haz 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Yaş 23 7 HİZMET YILI Makro değilmi o
12 Haz 2019 Konuyu başlatan #8 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI #Foggy' Alıntı: Makro değilmi o Genişletmek için tıklayın ... binevi ama ben kendi istediğim oyun ile ilgili yapmak istiyorum
#Foggy' Alıntı: Makro değilmi o Genişletmek için tıklayın ... binevi ama ben kendi istediğim oyun ile ilgili yapmak istiyorum
15 Haz 2019 #9 By_Psk B Üye Katılım 15 Haz 2019 Mesajlar 22 Tepki puanı 0 Yaş 28 6 HİZMET YILI makro bu zaten