Onaylı Üye
bilgisiyarı 0 la düzelirt büyük ihtimal cok oyunun varsa flaş belleke yedeklegamenote ms1002 mouse kullanıyorum, bir kaç ay önce driverdan ayar yaptım ve bi anda driver bozuldu ve mouse ters yönde hareket etmeye başladı ve mouse manufacturer product id error diye bir uyarı çıkıyor ve driver donuyor
Hocam, önerim önce gamenote m1s002 fare sürücüsünü bilgisayarınızdan kaldırmanız ve ardından en son sürümünü indirip yeniden yüklemeniz yönünde olacak. Bu sorunun nedeni genellikle sürücü yazılımının yanlış yapılandırılması veya bozuk olmasıdır. Sorunun devamıda yazarsanız, buna göre başka bir çözüm yolu izleyebiliriz.gamenote ms1002 mouse kullanıyorum, bir kaç ay önce driverdan ayar yaptım ve bi anda driver bozuldu ve mouse ters yönde hareket etmeye başladı ve mouse manufacturer product id error diye bir uyarı çıkıyor ve driver donuyor
3-4 kez atmışımdır hiç düzelmedibilgisiyarı 0 la düzelirt büyük ihtimal cok oyunun varsa flaş belleke yedekle
hocam bir çok kez silip farklı sürümleri indirsemde çözülmedi.Hocam, önerim önce gamenote m1s002 fare sürücüsünü bilgisayarınızdan kaldırmanız ve ardından en son sürümünü indirip yeniden yüklemeniz yönünde olacak. Bu sorunun nedeni genellikle sürücü yazılımının yanlış yapılandırılması veya bozuk olmasıdır. Sorunun devamıda yazarsanız, buna göre başka bir çözüm yolu izleyebiliriz.
Hocam fareyi farklı bir usb portuna bağlayın ve tekrar deneyin. Ayrıca, başka bir bilgisayarda fareyi deneyerek sorunun fareye özgü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.3-4 kez atmışımdır hiç düzelmedi
Post automatically merged:
hocam bir çok kez silip farklı sürümleri indirsemde çözülmedi.
ve tam sorun ise şöyle oldu bundan 6 ay once dpı ayarı yapıcaktım ayarları kaydettim ve devamında mousenin rgb ışıkları kapandı ve driver kapandı sonrasında ne yaptım ne ettim düzeltemedim.
ilk dediğinizi denemiştim sorun aynıydı ve elimde başka bilgisayar olmadığı içinde deneyemedim sanırım yeni bir fareye geçicemHocam fareyi farklı bir usb portuna bağlayın ve tekrar deneyin. Ayrıca, başka bir bilgisayarda fareyi deneyerek sorunun fareye özgü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Hocam fare üzerindeki sensörü veya fare altındaki yüzeyi temizlemek de sorunu çözebilir.ilk dediğinizi denemiştim sorun aynıydı ve elimde başka bilgisayar olmadığı içinde deneyemedim sanırım yeni bir fareye geçicem
düzelmedibence uygulamayı bilgisayardan komple kaldır sonra tkear yükle düzelir
Pc sıfırlamayı dene Knka bende öyle düzelmiştigamenote ms1002 mouse kullanıyorum, bir kaç ay önce driverdan ayar yaptım ve bi anda driver bozuldu ve mouse ters yönde hareket etmeye başladı ve mouse manufacturer product id error diye bir uyarı çıkıyor ve driver donuyor
o ne demek oluyor tam olarakFarenin kendi hafızasına mı işledi ?
farenin kendi hafızası oluyor misal fare 4 tusuna bastığında veli yazsın gibi.o ne demek oluyor tam olarak
peki ya ona nasıl ulaşabilirim veya bakılıyormu, sıfırlanıyormufarenin kendi hafızası oluyor misal fare 4 tusuna bastığında veli yazsın gibi.
hocam gene aynı hata fare üreticisi ve ürün kimliği hatası veriyorRestore bas düzelir olmassa (everest-sm-g06-sagitta driver) bunu googleye yaz ve driveri indir rahat ol düzelcek aynısını bende yaşıyorum ara sıra macro ayarlarken bunuda kullanabılırsın benım mause inca marka ama bunu kullanabılıyorum ayarları aynı zaten
Knk aygıt yöneticisinden driveri güncele fare ayarları yaz sıfırla çözülürgamenote ms1002 mouse kullanıyorum, bir kaç ay önce driverdan ayar yaptım ve bi anda driver bozuldu ve mouse ters yönde hareket etmeye başladı ve mouse manufacturer product id error diye bir uyarı çıkıyor ve driver donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?