Çözüldü mouse sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gamenote ms1002 mouse kullanıyorum, bir kaç ay önce driverdan ayar yaptım ve bi anda driver bozuldu ve mouse ters yönde hareket etmeye başladı ve mouse manufacturer product id error diye bir uyarı çıkıyor ve driver donuyor

Çözüm
Bu sorunla daha önce karşılaştım ve arşivde biraz aradıktan sonra buldum. Benim sorunum küçük bir regedit kaydı ile çözülmüştü.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Rar dosyasının içinde 2 adet Regedit kaydı var. mouse_fix'i yüklediğinde cihazı yeniden başlatman gerekiyor.

Eğer sorun düzelmezse removemousefix dosyası ile istersen yüklediğin kaydı silebilirsin.

Sorun devam ederse yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu sorun genellikle mouse sürücüsündeki bir hata nedeniyle ortaya çıkar. İlk olarak, bilgisayarınızda yüklü olan mevcut sürücüleri kaldırmak için Aygıt Yöneticisi'ni kullanabilirsiniz. Ardından, Gamenote resmi web sitesinden güncel bir sürücü indirerek yeniden yükleyebilirsiniz.

Bununla birlikte, mouse'un ters yönde hareket etmesi ve "mouse manufacturer product id error" uyarısı almanız, donanım sorunlarına işaret edebilir. Bu nedenle, mouse'u farklı bir bilgisayarda deneyebilir ve sorun devam ederse, mouse'unuzda bir donanım sorunu olabileceğini gösterir. Bu durumda, mouse'u tamir ettirmeniz veya değiştirmeniz gerekebilir.
deneyeceğim önerin için sağol
Post automatically merged:

aga başka bir pc ye drıver ı yükle sonra ayarları oradan yap seni pc de drıver gg olmuş ya da yedek mouse la silip tekrar yükle ve genelde mouse larda iki ayar vardır mouse un kendi hafızasın ve driver hafızası mouse u kendi hafızasına al logitech te bana da aynısı oldu bu taktikle düzelttim
deneyeceğim önerin için sağol

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam gene aynı hata fare üreticisi ve ürün kimliği hatası veriyor

Aşağıda yaptıklarınıza rağmen sorun düzelmiyorsa eğer, bilgisayarınıza format atarsanız düzelecektir.
  • Fare sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyin.
  • Fareyi başka bir bilgisayarda deneyin ve sorunun farede mi yoksa bilgisayarınızda mı olduğunu belirleyin.
  • Fareyi yapan üretici firmanın genellikle fare'ye özel uygulaması olur. O uygulamayı açtığınızda belli başlı ayarlar çıkar oradan düzeltmeyi deneyebilirsiniz.
  • Fareyi başka bir USB bağlantı noktasına takmayı deneyin.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu sorunla daha önce karşılaştım ve arşivde biraz aradıktan sonra buldum. Benim sorunum küçük bir regedit kaydı ile çözülmüştü.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Rar dosyasının içinde 2 adet Regedit kaydı var. mouse_fix'i yüklediğinde cihazı yeniden başlatman gerekiyor.

Eğer sorun düzelmezse removemousefix dosyası ile istersen yüklediğin kaydı silebilirsin.

Sorun devam ederse yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam driveri kaldırınca mouse düzgün çalışıyorsa driverin dosyalarını kökten temizleyin ve güncel versionunu kurun düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...