Bu msi nin monitörleride süper loto gibi bişey denk gelen çok iyi diyor bazılarıda bi ton sorun söyliyor çok kararsız kaldımmsi monitor alma bende vardı 6 ay kullandım ondan sonra pc yi acıyodum görüntü gelmiyordu böyle bi 20 dk bekleyince ekran ısnınca görüntü geliyordu xd
10 Kişi değerlendirme yapmış bence ona göre karar ver veyahut başka sitelerden alanlarda olabilir videosu varsa tanıtım olarak onada bakabilirsin?1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diye
Öyle bir imkanım yok maalesefhocam test yapma ımaknın olursa aslında teste sokup almanı tavsıye ederım. olu pıxelden sonra ıade surecı bıraz ekran oldugu ıcın skıntı
Bence çok iyi bir fiyat performans ürünügüzel ama çok pahalı monitör
Hocam çok düşük ihtimal oluyo onlar arkadaş şanssızmış ona denk gelmiş zaten msi bilindik marka sıkıntı cikcagini sanmıyorum1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diye
dostum çok iyi monitör ama aynı sitede alternatif olarak bide lg marka var lg tv kalitesi olarak çok iyi iş çıkarıyor marka olarak kıyaslarsak hem bunda hdr özelliği yok benim atıcağım linkte hdr de var ekstra olarakBu monitör bilgisayarımın donanımıyla uyumlu olduğu için almak istiyorum 2K olan monitörüm pc me fazla geldi sizce bu monitör nasıl verdiğiniz cevaplara göre sipariş vericem
MSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap