Msi anakart ram mhz sıvı soğutma fan hızı yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba ben yeni bilgisayar topladim ram ve fan hizini nasi artirabilirim acaba msi b560m pro-e anakartim var bazi ayarlar yaptim cokme meydana geldi biosu sifirladim sonra yardimci olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ram hızını arttırmak için biosa girmeniz gerek, F2 tuşu ile biosa girip overclock ayarlarında ramin hızını arttırabilirsiniz. Fan hızı için msi afterburner indirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ram hızını arttırmak için biosa girmeniz gerek, F2 tuşu ile biosa girip overclock ayarlarında ramin hızını arttırabilirsiniz. Fan hızı için msi afterburner indirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam benim pc yenidir zaten ben fan hizi bide xmp ayari yaptim ama sonradan mavi ekran verdi hep yenidir onu gorunce şok oldum neden acaba
büyük ihtimal ile işlemcinizin desteklediği yada raminizin desteklediği hızın üzerinde bir hız seçtiniz bu yüzden oldu internette örnekleri var.
İşlemcinizin anakartınızın ve raminizin desteklediği hızlara göre ram hızını arttırmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük ihtimal ile işlemcinizin desteklediği yada raminizin desteklediği hızın üzerinde bir hız seçtiniz bu yüzden oldu internette örnekleri var.
İşlemcinizin anakartınızın ve raminizin desteklediği hızlara göre ram hızını arttırmanızı öneririm.
Heeee allah razı olsun senden demek ondan olutomus evet dediginiz dogru yüksek degerde secmistim cok tesekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
biosa girip fan rate speed yazıyo benim anakartta ordan ayaralaybilirsin

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fan hızını bilmiyorum ama ramlerin mhzini yüklsetmek için biosdan ayarlaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynen öyle adam vermiş hepsini

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Knk çok böyle şeyleri yükseltme performans düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...