5 Haz 2023 #1 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI merhaba msı nahimic ve asus sonic radar kullanan varmı valo da ?
6 Haz 2023 #2 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI Nahimic kullanıyorum ben ama valorantta destek yok diye biliyorum
6 Haz 2023 Konuyu başlatan #3 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI Agresif Tosba' Alıntı: Nahimic kullanıyorum ben ama valorantta destek yok diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... destek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic i
Agresif Tosba' Alıntı: Nahimic kullanıyorum ben ama valorantta destek yok diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... destek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic i
6 Haz 2023 #4 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI AKIGOx' Alıntı: destek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic i Genişletmek için tıklayın ... Her oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsin
AKIGOx' Alıntı: destek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic i Genişletmek için tıklayın ... Her oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsin
6 Haz 2023 Konuyu başlatan #5 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI Agresif Tosba' Alıntı: Her oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyım
Agresif Tosba' Alıntı: Her oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyım
6 Haz 2023 #6 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI AKIGOx' Alıntı: teşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyım Genişletmek için tıklayın ... Tam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirim
AKIGOx' Alıntı: teşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyım Genişletmek için tıklayın ... Tam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirim
6 Haz 2023 Konuyu başlatan #7 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI Agresif Tosba' Alıntı: Tam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirim Genişletmek için tıklayın ... evet msı için b360 dan başlıyor sitesinde var bakabilirsiniz ama asus için sitede belirtmiyor nuyuk ıhtımalle rog serısı olabilir
Agresif Tosba' Alıntı: Tam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirim Genişletmek için tıklayın ... evet msı için b360 dan başlıyor sitesinde var bakabilirsiniz ama asus için sitede belirtmiyor nuyuk ıhtımalle rog serısı olabilir