Mta Lua Ögrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben Kendimi Yazılım Acısından Gelistirmek İstiyorum Oncelikle Mta Gibi Bir Oyundan Başlamak İstedim Ve Zamanım
Az 2 ay sonra Askere Gidicem Ve Bu 2 Ay Suresi İçinde Alabildiğim Kadar Bilgi Almak İstiyorum
Lutfen Yardımlarınızı Esirgemeyin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tabii kide çok güzel yapmışsın ben sana araştırıp bilgi vereceğim tekrar

Üye
5 HİZMET YILI
Ç
tabii kide çok güzel yapmışsın ben sana araştırıp bilgi vereceğim tekrar
ok Teşekkür Ederim Yardımın İçin Zaten Lua da Bazı Komutları Öğrendim Ama Server Tarafını Hiç Anlamadım Bu İşi İyi Yapabilecek Ve ÖğreteBilecek Kişi Lazım Youtube Vb Gibi Yerlere Baktım Herkez Kendi Taktiği İle Yapıyor Bunu Ben İşin Puf Noktasını Yakalasam Sıkıntı Yok :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Ç

ok Teşekkür Ederim Yardımın İçin Zaten Lua da Bazı Komutları Öğrendim Ama Server Tarafını Hiç Anlamadım Bu İşi İyi Yapabilecek Ve ÖğreteBilecek Kişi Lazım Youtube Vb Gibi Yerlere Baktım Herkez Kendi Taktiği İle Yapıyor Bunu Ben İşin Puf Noktasını Yakalasam Sıkıntı Yok :D
Böyle şeylere başlarken herkesi izle bence sonradan kendi stilini oluşturursun zaten

Üye
5 HİZMET YILI
Böyle şeylere başlarken herkesi izle bence sonradan kendi stilini oluşturursun zaten
Yorumun İçin Teşekürler Evet İzledim Ama Anlamadım Bir Turlu Mtanın Kendisine Özel Mta Wiki Diye Sayfası Var Oradan Yapmaya Çalısıyorum Ama Hangi Komut Ve Eventi Kullanacagım Onu Bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 ayda alacağın bir bilgi çok fayda etmez sanırım. anca hafif aşina olursun konuya

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bence diğer üyeleri dinleme sen 2 ayda olsa öğrenmeye calıs . Youtube da bir cok anlatımlı video var belkı onlarla sohbetede gecebilir bişiler ogrenebilirsin.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
2 ay falan bakma ne öğrenirsen senin için o kâr

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ne öğrensen kardır askerden sonrası için iyi olur

XD
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bu işi istemen lazim ilk önce , azim lazım istedikten sonra sıkıntı yok . Sıkı bir araştırmanın sonucunda yavaş yavaş gelişebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
serverlarda ki adminler yardımcı oluyor ve yt de var

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu biraz zamanını alır tabi eğitimleri araştırmak dinlemek izlemek ama sonunda başarıya ulaşırsın tabikide şimdiden başarılar diliyorum kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benimde lua oğrenmem lzm destek olabilicik birisi varmı

Üye
7 HİZMET YILI
Luayı bende merak ediyorum zor ve karmaşık duruyor ama burayı favlıyorum konuyu takip edeceğim

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba dosdum sadece lua degıl tum yazılımlar guzel ogrenılmelıde bence bılgı paylasarak cogalır gelısır,ben lua yı GTA fivem de Tanıdım karmaşık ama Bir konu üzerinde çalışarak daha güzel öğrene bilirsin bir hedef şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...