Üye
ok Teşekkür Ederim Yardımın İçin Zaten Lua da Bazı Komutları Öğrendim Ama Server Tarafını Hiç Anlamadım Bu İşi İyi Yapabilecek Ve ÖğreteBilecek Kişi Lazım Youtube Vb Gibi Yerlere Baktım Herkez Kendi Taktiği İle Yapıyor Bunu Ben İşin Puf Noktasını Yakalasam Sıkıntı Yoktabii kide çok güzel yapmışsın ben sana araştırıp bilgi vereceğim tekrar
Böyle şeylere başlarken herkesi izle bence sonradan kendi stilini oluşturursun zatenÇ
ok Teşekkür Ederim Yardımın İçin Zaten Lua da Bazı Komutları Öğrendim Ama Server Tarafını Hiç Anlamadım Bu İşi İyi Yapabilecek Ve ÖğreteBilecek Kişi Lazım Youtube Vb Gibi Yerlere Baktım Herkez Kendi Taktiği İle Yapıyor Bunu Ben İşin Puf Noktasını Yakalasam Sıkıntı Yok
Yorumun İçin Teşekürler Evet İzledim Ama Anlamadım Bir Turlu Mtanın Kendisine Özel Mta Wiki Diye Sayfası Var Oradan Yapmaya Çalısıyorum Ama Hangi Komut Ve Eventi Kullanacagım Onu BilmiyorumBöyle şeylere başlarken herkesi izle bence sonradan kendi stilini oluşturursun zaten
Sağulun Yorumlarınız için2 ay falan bakma ne öğrenirsen senin için o kâr
Her zaman yardımcı olurum kardeşim bi durum olursa ulaşman yeterli başarılar şimdidenSağulun Yorumlarınız için
Gerçekten doğru bir bakış açısıbu işi istemen lazim ilk önce , azim lazım istedikten sonra sıkıntı yok . Sıkı bir araştırmanın sonucunda yavaş yavaş gelişebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?