force
Seçkin Üye
Var dostum yeni pc almak yazsaydın daha mantıklı olurdu yinede canın sağolsunbunun bir çözüm yolu yok sanırım
Ben ssd değiştirmiştim düzelmişti bütçe yönünden durumun iyiyse deneyebilirsin bu yönüMerhaba mta san adreas serial ban yedim bunu kaldırmanın yönü yokmudur format attım internet resetledim ama hayla olmuyor bilen varsa yazsın
lütfen yorum kasma yönelik yazmayın reportlarım bilgisi olan yazsın.
parayla satıyorlar fakat hepsi boşuna mta'da hwid kalkmıyor bende banlandım fakat tek çözüm yeni bir pc araştırdım fakat bulamadım belki yıllar sonra bulursak yazarızvalorant gibidir belki hwid banı, araştır çözersin gerekirse parayla satanlardan al. yabancılarda çok iyi bilgililer var araştır bulursun yapılmayacak hiç bişey yok bunlara bakma sen, mta için de gidip ssd falan alma akılsızlık yapma
yeni pc almak biraz maaliyetli diye yazmadımVar dostum yeni pc almak yazsaydın daha mantıklı olurdu yinede canın sağolsun
haksız ban yediysen desteğe başvurMerhaba mta san adreas serial ban yedim bunu kaldırmanın yönü yokmudur format attım internet resetledim ama hayla olmuyor bilen varsa yazsın
lütfen yorum kasma yönelik yazmayın reportlarım bilgisi olan yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?