daha önünde bissürü zaman var herşey gelip geçici belki büyüdüğünde daha çok şey kazancaksın belki iyi birisi gelir yani boşver geç bunlarıŞu an 17 yaşındayım tam 9 ay önce bir ilişkim oldu. Her şey güzel gidiyordu. Mutluyduk ara sıra kavga etsek de tartışsak da üzülsek de yine beraberdik. Birbirimize çok değer verirdik. 2 ay önce ayrıldık onun isteği ile... Ondan önce bir hafta boyunca küçük küçük kavgalar ettik ve bir sabah kalkıp artık seni sevmiyorum dedi. Yanına gittiğimde tek bir göz yaşıma bakmadan arkasını dönüp gitti ve bıraktı beni. 2 aydır her gün sanki acım daha da artıyor gibi. Onun tek nefeste söylediği 2 kelime benim gecelerimi uykusuz bıraktı. O günden beri hiç mutlu olamıyorum ve çok da bir şey beklemesem de belki yardımcı olabilirsiniz diye veyahut yaşayıp görmüş bir abimiz tavsiye verirse dinlemek isterim teşekkür ederim
Her erkek bu yoldan geçmiştir, sana abin olarak şunu diyim: Bir kızı unutmak istiyorsan başka kızlarla vakit geçirmelisin denendi onaylandı, bende senin yaşlarında çözümler aradım ama başka yolu yok fakat bunu yaparken kimseyi üzmeden yapmalısın. Hayatın sürekli hareket halinde olursa acın azalır. Hiç unutmayacaksın ama bir zaman sonra hissizleşeceksin. Bu şekil devam edersen bu iki ay, beş ay, iki yıl, diye uzar. Benim bir arkadaşım var üç yıl oldu hala özlüyor, üzülüyor sonuç hayatına eziyet ediyor. Bir kere hayata geliyorsun yeni uğraşlar bul zor şeyler değil bunlar, millet neler yaşıyor ayakları olmayıp senden mutlu olan adam var. Kaybettiklerine üzülmeyi bırakta elindekilerle mutlu ol, yapabiliceklerini düşün git yap. Hayatını yaşa zaman kimseyi beklemiyor.Şu an 17 yaşındayım tam 9 ay önce bir ilişkim oldu. Her şey güzel gidiyordu. Mutluyduk ara sıra kavga etsek de tartışsak da üzülsek de yine beraberdik. Birbirimize çok değer verirdik. 2 ay önce ayrıldık onun isteği ile... Ondan önce bir hafta boyunca küçük küçük kavgalar ettik ve bir sabah kalkıp artık seni sevmiyorum dedi. Yanına gittiğimde tek bir göz yaşıma bakmadan arkasını dönüp gitti ve bıraktı beni. 2 aydır her gün sanki acım daha da artıyor gibi. Onun tek nefeste söylediği 2 kelime benim gecelerimi uykusuz bıraktı. O günden beri hiç mutlu olamıyorum ve çok da bir şey beklemesem de belki yardımcı olabilirsiniz diye veyahut yaşayıp görmüş bir abimiz tavsiye verirse dinlemek isterim teşekkür ederim
Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederimBen o kadar sıkıldım ki artık kafaya takmakdan düşünmekten ozlemekten heleki sen bu kadar cabarlarken severken düşünürken ozlerken karşıdaki insanın hic bi çaba gostermemesi ve sordugunda da sadece seviyorum demesi inanın çok koyuyor insana o yüzden ben uğraşmaktan sıkıldım ana göre yaşıyorum hayatı Herkese de tavsiye ederim çok rahat böyle.d
rica ederim eğer bişeyler ifade edebildiysem ne mutlu bana :dDüşünceni paylaştığın için teşekkür ederim
Post automatically merged:
KNK sana tavsiyem ileride evlenicek sin bu tür şeyler pek takma kendini bir şeyler ile oyala kendini bi kaç konuda geliştir gelecekte mutalaka sana yararı olucaktır
Sevgili herşeydir dostumaga niye sevgili yapıyosun ki niye kendini yoruyon boşa bu yaşta olmaz be aga daha üniversite görücen orda yaparsın
Kanki kızla barışmak için çabala başka şekilde olamazsınŞu an 17 yaşındayım tam 9 ay önce bir ilişkim oldu. Her şey güzel gidiyordu. Mutluyduk ara sıra kavga etsek de tartışsak da üzülsek de yine beraberdik. Birbirimize çok değer verirdik. 2 ay önce ayrıldık onun isteği ile... Ondan önce bir hafta boyunca küçük küçük kavgalar ettik ve bir sabah kalkıp artık seni sevmiyorum dedi. Yanına gittiğimde tek bir göz yaşıma bakmadan arkasını dönüp gitti ve bıraktı beni. 2 aydır her gün sanki acım daha da artıyor gibi. Onun tek nefeste söylediği 2 kelime benim gecelerimi uykusuz bıraktı. O günden beri hiç mutlu olamıyorum ve çok da bir şey beklemesem de belki yardımcı olabilirsiniz diye veyahut yaşayıp görmüş bir abimiz tavsiye verirse dinlemek isterim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?