Mutlu olamıyorum, tavsiye verir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nice
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kendi günlük işlerine ve şu an yaptığın işlerine odaklan yanında hobi edinebileceğin bir şeyler bul mesela spor gibi kafanı dağıtacak arkadaşlar bul her zaman aklında onun sana yaşattıklarını canlandırırsan kendini mahvedersin hiç gerek yok sana değer vermeyene değer göstermeye devam etme kardeşim daha gençsin yolun uzun güzel günler göreceksin elbette canını hiç sıkma <3

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aga lise de aynı muhabbeti bende yaşadım.Şuan iyi ki de yaşamışım diyorum çünkü şimdi ki halime evrilebilmek için o kazığı yemem gerekiyormuş.Sana tavsiyem hemen başka birini bulman.Kendi potansiyelini keşfediceksin ve uykusuz gecelerinin sebebi olan o şahsı unutacaksın.

Üye
3 HİZMET YILI
knk aynı şeyi ben yaşadım lise son sınıfın başlarında oldu ama kıza çok aşıktım sonra kız ayrıldı 4 yıl boyunca kızı rüyalarımda gördüm yavaştan yüzünü unutma neler yaptığımız aklımda ama böyle yavaştan sanki kayıp olmaya başlıyordu bazen her şeyi tedavisi cidden zaman tabiki kızın haberlerini alıyordum kız benden 3 ay sonra biriyle nişanlanmış sonra bozulmuş şimdi kafama ne eserse yaparım kafasında bir kaç kez yazmayı çok istedim ama yazaamadım iyi ki de yazmamışım diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ahh be ustam gerçekten değmiyor ileri de anlayacaksın şuan sana ne desekte sen yine de üzülüceksin mutlu olamayacam sanıcaksın ama geçiyor her şey kafanı dağıtıcak bir şeyler yap oyun oyna seni güldürücek şeyler yap mutlaka düzelir

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şu an 17 yaşındayım tam 9 ay önce bir ilişkim oldu. Her şey güzel gidiyordu. Mutluyduk ara sıra kavga etsek de tartışsak da üzülsek de yine beraberdik. Birbirimize çok değer verirdik. 2 ay önce ayrıldık onun isteği ile... Ondan önce bir hafta boyunca küçük küçük kavgalar ettik ve bir sabah kalkıp artık seni sevmiyorum dedi. Yanına gittiğimde tek bir göz yaşıma bakmadan arkasını dönüp gitti ve bıraktı beni. 2 aydır her gün sanki acım daha da artıyor gibi. Onun tek nefeste söylediği 2 kelime benim gecelerimi uykusuz bıraktı. O günden beri hiç mutlu olamıyorum ve çok da bir şey beklemesem de belki yardımcı olabilirsiniz diye veyahut yaşayıp görmüş bir abimiz tavsiye verirse dinlemek isterim teşekkür ederim
daha önünde bissürü zaman var herşey gelip geçici belki büyüdüğünde daha çok şey kazancaksın belki iyi birisi gelir yani boşver geç bunları

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Neden mutlu değilsin her hangi bir sebebi veya sebebleri varsa önce onların çözümüne odaklanman lazım he eger onları çözemeden mutlu olmayı düşünüyorsan bunun olasılığı bile yok çünkü o sorunlar aklindayken her an tekrar beynini kurcalıyor o yüzden ilk önce mutluluguna engel olan sorunları çözmen gerekiyor hemen çözmeye çalışma ama zamana yay biraz çünkü bu anlattigimin aynisini yaşadığım için biliyorum bir anda çözmeye çalışirsan daha cok batarsin zamana yaymayi dene eminim ki çözülcektir ve mutlu olucaksindir. İyi forumlar

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şu an 17 yaşındayım tam 9 ay önce bir ilişkim oldu. Her şey güzel gidiyordu. Mutluyduk ara sıra kavga etsek de tartışsak da üzülsek de yine beraberdik. Birbirimize çok değer verirdik. 2 ay önce ayrıldık onun isteği ile... Ondan önce bir hafta boyunca küçük küçük kavgalar ettik ve bir sabah kalkıp artık seni sevmiyorum dedi. Yanına gittiğimde tek bir göz yaşıma bakmadan arkasını dönüp gitti ve bıraktı beni. 2 aydır her gün sanki acım daha da artıyor gibi. Onun tek nefeste söylediği 2 kelime benim gecelerimi uykusuz bıraktı. O günden beri hiç mutlu olamıyorum ve çok da bir şey beklemesem de belki yardımcı olabilirsiniz diye veyahut yaşayıp görmüş bir abimiz tavsiye verirse dinlemek isterim teşekkür ederim
Her erkek bu yoldan geçmiştir, sana abin olarak şunu diyim: Bir kızı unutmak istiyorsan başka kızlarla vakit geçirmelisin denendi onaylandı, bende senin yaşlarında çözümler aradım ama başka yolu yok fakat bunu yaparken kimseyi üzmeden yapmalısın. Hayatın sürekli hareket halinde olursa acın azalır. Hiç unutmayacaksın ama bir zaman sonra hissizleşeceksin. Bu şekil devam edersen bu iki ay, beş ay, iki yıl, diye uzar. Benim bir arkadaşım var üç yıl oldu hala özlüyor, üzülüyor sonuç hayatına eziyet ediyor. Bir kere hayata geliyorsun yeni uğraşlar bul zor şeyler değil bunlar, millet neler yaşıyor ayakları olmayıp senden mutlu olan adam var. Kaybettiklerine üzülmeyi bırakta elindekilerle mutlu ol, yapabiliceklerini düşün git yap. Hayatını yaşa zaman kimseyi beklemiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkes kafana takma diyo ama her şey öyle olmuyor arkadaşlar takınca da takıyoruz işte bu herkes için geçerli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tabi dediğin gibi ama takmak bir sorunu çözmüyor asıl o kafana taktiğin şeyi çözmek gerekiyor ki şu dünyada sadece ölümün çaresi yok onun haricinde herşeyin çözümü illkaki vardır arkadaşlar tek sıkıntı o çözümü bulmak.

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dostum insan küçük şeylerle bile mutlu olabilir en kısa örnek biri sana tebessüm etse istemsizce mutlu olursun. Seni mutlu eden insanlarla ol herzaman

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
knk önemli olan hayatın ya geleceğini düşün sevgili gelip geçici o yaşlarda genellikle lay lay lom gibi olur insanlar ama onlara takılma inanki ileride hayatını ne kadar şekilllendirebilirsen önüne gelicek insanlar , seninle beraber olucak insanlar o kadar iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga hatan onla sevgili olmanda ama tavsiyem boş ver gençsin belki ondan daha iyi sini bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende mutlu olamıyorum çünkü ülke şartları problemler her şey üst üste geliyor olaysız sıkıntısız bir günüm geçmiyor banada yardım lazım

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dua oku namaz kıl abdest al en iyi yöntem 100 de 100 mutlu olursun

Üye
3 HİZMET YILI
Ben o kadar sıkıldım ki artık kafaya takmakdan düşünmekten ozlemekten heleki sen bu kadar cabarlarken severken düşünürken ozlerken karşıdaki insanın hic bi çaba gostermemesi ve sordugunda da sadece seviyorum demesi inanın çok koyuyor insana o yüzden ben uğraşmaktan sıkıldım ana göre yaşıyorum hayatı Herkese de tavsiye ederim çok rahat böyle.d
Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim
Post automatically merged:

KNK sana tavsiyem ileride evlenicek sin bu tür şeyler pek takma kendini bir şeyler ile oyala kendini bi kaç konuda geliştir gelecekte mutalaka sana yararı olucaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim

KNK sana tavsiyem ileride evlenicek sin bu tür şeyler pek takma kendini bir şeyler ile oyala kendini bi kaç konuda geliştir gelecekte mutalaka sana yararı olucaktır
rica ederim eğer bişeyler ifade edebildiysem ne mutlu bana :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga niye sevgili yapıyosun ki niye kendini yoruyon boşa bu yaşta olmaz be aga daha üniversite görücen orda yaparsın :D
Sevgili herşeydir dostum

Kanki kızla barışmak için çabala başka şekilde olamazsın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...