hocam parası çok fazla o yüzden paralı askerlik hayal gibi birşey oldu normal düzeyde insanlar için.aga bende 21 im askerliği yapmadan hiç bi işe girilmez bak stajda onu öğrendim. İşe alıcaklar askerlik soruyolar bi şey yapıcaksın askerlik karşına çıkıyo paran varsa 1 ayda yapar kurtulursun.
elimde olsa bende gidip 12 ay devam etmek isterdimDostum belki biraz tuhaf gelebilir ama askerlik sana iyi gelebilir, askerliği aradan cıkar zaten 6 aya düştü bişey yok su gibi geçer gider çok farklı tecrübe ne olursa olsun askerliğini sevmeye bak herşeyden zevk al görev almaktan kaçınma kendine 3 dost edin 7/24 onlarla takıl yakın çevreme söylüyorum keşke bi 12 ay daha askerlik yapabilsem
Değerli fikirlerin için çok teşekkür ederim muhtemelen kısa süre içinde askerliği ytapacağım bütün yakınlarım ve değerli forum kullanıcıları da bunu sylüyor yapıp gelicem en kısa sürede teşekkürler.Okumuyorsan eğer askerliğinide yapmadıysan ilk işin askerliğini yapmak olsun. Askerliğini ne kadar geç yaparsan(okumuyorsan) o kadar kötü. Sonrasında eğer yurt dışına çıkma imkanın yoksa(vatandaşlık vs.) hemen bir iş bul.
kankam hangimizde yok ki üni bittiği an aile baskısı başlıyor askerlik ve yuva kurma konusunda, askerlik benimde hala duruyor üstüne bir de ilerisini düşündüğün bir ilişkin olduğu zaman iyice kafan karışıyor ne yapacağım yoksa bittim mi diye bu duruma bir de sözlün, nişanlın, kız arkadaşın işe girip sen işşiz olduğun eklenince artık insan okuduğu ve ya sevdiği işi değilde ne olursa çalışayım diye düşünüyor zor bi süreç bekleyip görmek lazım salmaması lazım insanın yine de kendini hayırlısı diyelim seninle benzer durumdayım şuanYaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.