Mutsuzluk hissi ve gelecek kaygısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu ülkede yaşıyan gençlerin çoğunluğu aynı şeyi yaşıyor yanlız değilsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga bende 21 im askerliği yapmadan hiç bi işe girilmez bak stajda onu öğrendim. İşe alıcaklar askerlik soruyolar bi şey yapıcaksın askerlik karşına çıkıyo paran varsa 1 ayda yapar kurtulursun.
hocam parası çok fazla o yüzden paralı askerlik hayal gibi birşey oldu normal düzeyde insanlar için.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum askerliğini yap bitir sonra gel biraz birikimin varsa kendi işini kurmaya çalış yoksa da çalış birikimini yap yatırım yap
işten güçten başka olarak sosyal yaşantına zaman ayır. kız arkadaşlarınla takıl bizim gibi bir viskiye para gömme yeter.
hayatını tadında yaşamaya bak
Dostum belki biraz tuhaf gelebilir ama askerlik sana iyi gelebilir, askerliği aradan cıkar zaten 6 aya düştü bişey yok su gibi geçer gider çok farklı tecrübe ne olursa olsun askerliğini sevmeye bak herşeyden zevk al görev almaktan kaçınma kendine 3 dost edin 7/24 onlarla takıl yakın çevreme söylüyorum keşke bi 12 ay daha askerlik yapabilsem
elimde olsa bende gidip 12 ay devam etmek isterdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayattan beklentilerini çok yüksek tutma. Ulaşamazsan hep bir depresyon halinde oluyorsun. Pek çok arkadaşım var elektrikçide çalışan manav olan vesaire, beklentileri mühendis veya doktor olmak olmayınca bu hayattan keyif alıyorlar gayet.

Üye
3 HİZMET YILI
Okumuyorsan eğer askerliğinide yapmadıysan ilk işin askerliğini yapmak olsun. Askerliğini ne kadar geç yaparsan(okumuyorsan) o kadar kötü. Sonrasında eğer yurt dışına çıkma imkanın yoksa(vatandaşlık vs.) hemen bir iş bul.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Okumuyorsan eğer askerliğinide yapmadıysan ilk işin askerliğini yapmak olsun. Askerliğini ne kadar geç yaparsan(okumuyorsan) o kadar kötü. Sonrasında eğer yurt dışına çıkma imkanın yoksa(vatandaşlık vs.) hemen bir iş bul.
Değerli fikirlerin için çok teşekkür ederim muhtemelen kısa süre içinde askerliği ytapacağım bütün yakınlarım ve değerli forum kullanıcıları da bunu sylüyor yapıp gelicem en kısa sürede teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iktidar değişene kadar sabır etmekten başka çaremiz yok dostlar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ülkemizin durumundan kaynaklı gençlerimizin yaşadığı en büyük problemdir

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
kankam hangimizde yok ki üni bittiği an aile baskısı başlıyor askerlik ve yuva kurma konusunda, askerlik benimde hala duruyor üstüne bir de ilerisini düşündüğün bir ilişkin olduğu zaman iyice kafan karışıyor ne yapacağım yoksa bittim mi diye bu duruma bir de sözlün, nişanlın, kız arkadaşın işe girip sen işşiz olduğun eklenince artık insan okuduğu ve ya sevdiği işi değilde ne olursa çalışayım diye düşünüyor zor bi süreç bekleyip görmek lazım salmaması lazım insanın yine de kendini hayırlısı diyelim seninle benzer durumdayım şuan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Günümüzde türk gençlerinin en büyük ortak noktalarından biri de bu zaten brom

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bendede vardı bir ara ama artık takmıyorum çünkü sonunda ne olursan ol ölüp gidiceksin boş bir dünya değil amaç ibadet etmek kulluk etmek ama gel görkü bizde o his o duygu yok gelecek kaygısı sadece Allaha olması gerek bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gidip askerliğini yap kardeşim şuan en büyük engelin askerlik senin ve askerlik çok büyük tecrübe katıyor hayatına senden kötü durumda ve hallerde olanlarıda görebiliyorsun bunlardan ders çıkarıyorsun ve askerliğin bitttiğinde olgun bir insan oluyorsun hem askerdeyken çok düşüncek vaktin olcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...